Κτηματολόγιο
Που και πότε θα εξεταστούν οι ενστάσεις για τον Δήμο Κρωπίας

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες και οι χώροι εξέτασης των ενστάσεων που κατατέθηκαν στην Κτηματολόγιο Α.Ε. από ιδιώτες και άλλους φορείς που αφορούν την περιοχή του Δήμου Κρωπίας.

 

Οι πρώτες εκδικάσεις ξεκινούν στις 5 Μαΐου 2017. Οι χώροι εξέτασης είναι στο κτίριο ΥΠΕΧΩΔΕ/ΟΚΧΕ στην πλατεία Μαβίλη - Τιμολέοντος Βάσσου 11-13, στο κτίριο της Κτηματολόγιο Α.Ε. στον Χολαργό – Λ. Μεσογείων 288 και στο Πρωτοδικείο Αθηνών στην Πρώην Σχολή Ευελπίδων.

 

Αναλυτικότερα δείτε τα παραπάνω αρχεία PDF (ανανέωση σε καθημερινή βάση) βάσει της ημερομηνίας που κοινοποιούνται από την Κτηματολόγιο Α.Ε..

 

Να σημειωθεί ότι ακόμα και σε καθημερινή βάση, θα εκδίδονται συνεχώς νέοι πίνακες με νέες ημερομηνίες εκδίκασης, με αποτέλεσμα οι πολίτες να είναι αναγκασμένοι να ψάχνουν συνεχώς μη τυχόν και έχει προστεθεί μία νέα εκδίκαση που αφορά και τις ιδιοκτησίες τους.

 

 

Επίσης μπορείτε να ενημερώνεσθε :

από τις ιστοσελίδες: 1) www.koropi.gr 2) www.ktimatologio.gr

και από τα σημεία: Γραφείο κτηματογράφησης - Οδός Σπύρου Δάβαρη 77 και ισόγειο Δημαρχείου Κρωπίας Λεωφ. Βασ. Κων/νου 47 Τηλ. 2106625410 εσωτερικό 162 (αμέσως μετά την αυτόματη τηλεφωνήτρια που λειτουργεί σε ώρες ωραρίου υπηρεσιών).

 


Όνομα:
Σχόλιο:
 
 
Created by | INCOM CMS