Λαυρεωτική
Έκλεισε η ALPHA BANK στην Κερατέα

Δευτέρα 11 Απριλίου 2022   Μεσογιανες.γρ Mesogianews.

To υποκατάστημα της ALPHA BANK στην Κερατέα διέκοψε τη λειτουργία του οριστικά και αμετάκλητα, παρά τις ενέργειες και την κινητοποίηση τόσο των κατοίκων όσο και του Συμβουλίου Κοινότητας Κερατέας. Πλέον στην Κερατέα δεν λειτουργεί κανένα τραπεζικό υποκατάστημα

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Συμβουλίου Κοινότητας Κερατέας, κ. Σταμάτης Παπαθανασίου, «η απομάκρυνση του τελευταίου υποκαταστήματος τράπεζας στην Κερατέα, μας λυπεί ιδιαίτερα, παρόλες τις προσπάθειες που κάναμε για να καταργήσουμε την απόφαση αυτή. Θεωρούμε καθήκον μας να ενημερώσουμε για τις ενέργειες που έκανε το Συμβούλιο της Κοινότητας Κερατέας, οι οποίες εκ του αποτελέσματος δεν έφεραν αποτέλεσμα».

Και συνεχίζει:

Θέσαμε το θέμα στο Κοινοτικό Συμβούλιο που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα (1/4/2022), ώστε να δρομολογηθούν ενέργειες κατάργησης της απόφασης αυτής. Από το Συμβούλιο δρομολογήθηκαν και υλοποιήθηκαν οι παρακάτω ενέργειες:

1. Στείλαμε το ψήφισμα και επιστολή στο Δήμο Λαυρεωτικής και το Δημοτικό Συμβούλιο, καλώντας να απαιτήσει ο Δήμος από την διοίκηση της τράπεζας να κλείσει το υποκατάστημα του Λαυρίου αντί της Κερατέας, καθότι το Λαύριο εξυπηρετείται ήδη με αρκετά καταστήματα τραπεζών και να δεσμευτεί ταυτόχρονα για τη καθολική στήριξη του. Δυστυχώς δεν λάβαμε καμία απάντηση.

2. Στείλαμε το ψήφισμα σε όλους τους βουλευτές της Ανατολικής Αττικής τονίζοντάς τους ότι μετά την απομάκρυνση και του τελευταίου καταστήματος τράπεζας, η πόλη της Κερατέας παρακμάζει και ερημώνει με μεγάλο αντίκτυπο στην οικονομική και κοινωνική δραστηριότητα της.

3. Στείλαμε το ψήφισμα στη διοίκηση της Τράπεζας η οποία μας απάντησε χαρακτηριστικά ότι: «Η παύση εργασιών του Καταστήματος Κερατέας (433) με το οποίο συνεργαζόσασταν, επηρεάζει ενδεχομένως την ποιότητα εξυπηρετήσεώς σας, η οποία προκύπτει από την προσβασιμότητα, επικοινωνία και τη διαπροσωπική σχέση την οποία έχετε αναπτύξει με τα στελέχη του εν λόγω Καταστήματος. Υπενθυμίζεται ότι δύνασθε να συνεχίσετε να εξυπηρετήστε κατά τον ίδιο τρόπο από το πλησιέστερο κατάστημα Λαυρίου (246), το οποίο είναι στελεχωμένο με έμπειρο προσωπικό. Τέλος μας τόνισε ότι: “Σας γνωρίζουμε, λαμβάνοντας υπόψιν την εξυπηρέτηση της τοπικής κοινωνίας, αποφασίστηκε η παραμονή Αυτόματης Ταμειολογιστικής Μηχανής (ΑΤΜ) στην περιοχή της Κερατέας.

Θεωρούμε ότι πράξαμε ότι ήταν δυνατό στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας στο σύντομο χρονικό διάστημα που το μάθαμε μέχρι να κλείσει. Δυστυχώς είμασταν μόνοι μας και δεν καταφέραμε να κρατήσουμε με τις παραπάνω παρεμβάσεις το υποκατάστημα της τράπεζας στην Κερατέα. Το Συμβούλιο της Κοινότητας καταβάλλει κάθε προσπάθεια να διαφυλάξει τα συμφέροντα των κατοίκων και να βελτιώσει την ποιότητα ζωής στην πόλη μας. Θα συνεχίσουμε να το πράττουμε με ζήλο και θέλουμε να σας έχουμε δίπλα μας.


Από: Κ.Γρομιτσαρης
 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΦΑ ΜΠΑΝΚ!ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣ!ΑΛΦΑ ΜΠΑΝΚ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΗΜΑΝ ΜΠΡΑΔΕΡΣ!
Όνομα:
Σχόλιο:
 
 
Created by | INCOM CMS