Σπάτα - Αρτέμιδα
Παρ’ ολίγον τραγωδία στην Αρτέμιδα

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

 

Φωτιά, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξέσπασε, αργά το βράδυ της Πέμπτης, σε μεζονέτα στην Αρτέμιδα, στη συμβολή των οδών Λουλουδιών και Σύρου, στην περιοχή Γιούργια.

 

Τις φλόγες αντιλήφθηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που περιπολούσαν κοντά στο σημείο και αμέσως ενημέρωσαν την Πυροσβεστική. Άμεσα στο σημείο έφτασαν άνδρες της ΕΟΜΑΚ του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος.

 

Το σπίτι είχε τυλιχθεί στις φλόγες λόγω και της ξύλινης σκεπής, και οι αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα και απεγκλώβισαν μια ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία βρισκόταν σε αναπηρικό αμαξίδιο σε δωμάτιο μέσα στο σπίτι. Στη συνέχεια ερεύνησαν, όσο το επέτρεπε η φωτιά, και αφού διαπίστωσαν πως δεν υπάρχει κανείς άλλος στο σπίτι κατέβασαν την ηλικιωμένη γυναίκα σε ασφαλές μέρος.

 

Εν συνεχεία οι πυροσβέστες κατέσβησαν τη φωτιά και οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Σπάτων για τις πρώτες βοήθειες, καθώς παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα.

 

Ευτυχώς, είναι καλά στην υγεία τους τόσο η ηλικιωμένη γυναίκα, όσο και οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι με αυτοθυσία αλλά και με την έγκαιρη επέμβαση των ανδρών της ΕΟΜΑΚ και της Πυροσβεστικής, η οποία επιχείρησε με 4 οχήματα και 12 άνδρες, συνέβαλαν στο να αποφευχθεί μια τραγωδία στην Αρτέμιδα.

 


Από: Αρτέμιδα
 Ο επαγγελματισμός και η αγάπη για τον συνάνθρωπο έφερε αίσιο αποτέλεσμα σε μία παρ' ολίγο τραγωδία. Οι άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ της Αρτέμιδας και οι πυροσβέστες της ΠΥ και της ΕΟΜΑΚ από κοινού μας έκαναν περήφανους.
Όνομα:
Σχόλιο:
 
 
Created by | INCOM CMS