Βάρη
Μεγάλη καραμπόλα στην Βουλιαγμένη

Δευτέρα 2 Μαΐου 2022   Μεσογιανες.γρ Mesogianews.

Από θαύμα δεν ήταν μοιραία η καραμπόλα που σημειώθηκε στην Βουλιαγμένη στις 3:45 το μεσημέρι της Κυριακής. Τα πέντε αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν υπέστησαν σοβαρές ζημιές από την σφοδρότητα της σύγκρουσης ενώ τραυματίστηκαν ελαφρά ορισμένοι επιβάτες.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, δύο οχήματα έκαναν κόντρες και έχασαν τον έλεγχο με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν ζωές. «Ευτυχώς που δεν είχαμε θύματα, είναι εγκληματίες» ακούγεται να λέει ένας πολίτης που βρέθηκε στο σημείο ενώ ένας άλλος σημείωνε «με όριο ταχύτητας 70χλμ/ώρα ήρθε με βελτιωμένο αυτοκίνητο με 800 άλογα να κάνει τον μάγκα με έναν άλλον».

«Θα φας ξύλο, όχι από την αστυνομία αλλά από εμάς» ανέφερε ένας άλλος – πιθανότατα οδηγός οχήματος που ενεπλάκη άθελά του στο συμβάν – προς τον οδηγό ενός μαύρου Audi το οποίο φέρεται να είναι ένα από τα δυο οχήματα τα οποία έκαναν κόντρες σύμφωνα με τις καταγγελίες των υπόλοιπων.

«Ακούσαμε ότι έκαναν κόντρες, πέρασε το ένα αυτοκίνητο και καρφώθηκε πάνω σε ένα άλλο. Μετά έπεσαν κι άλλα από πίσω» ανέφερε ένας ακόμα μάρτυρας.

Οι πληροφορίες λένε ότι τα δυο πρώτα οχήματα της καραμπόλας έκαναν κόντρα, με αποτέλεσμα να φτάσουν στο σημείο του ατυχήματος και το ένα να χάσει τον έλεγχο να τρακάρει και στη συνέχεια το ένα να πέφτει πάνω στο άλλο.

Το σφοδρό τροχαίο ατύχημα προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο στο παραλιακό μέτωπο, με το μποτιλιάρισμα να ξεκινάει από το Ασκληπιείο της Βούλας.


Όνομα:
Σχόλιο:
 
 
Created by | INCOM CMS