αυτοκίνητο
Ανάβαση Βούλας «Κρεμασμένος Λαγός 2018»

Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

 

Ο Σύλλογος Ιδιόκτητων Σπορ Αυτοκινήτων, αναβιώνει για 3η συνεχόμενη χρονιά την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018, την Ανάβαση Βούλας, το φημισμένο «Κρεμασμένο Λαγό».

 

Η εκκίνηση για τους 94 συμμετέχοντες, θα δοθεί το πρωί της Κυριακής, στις 10:00 και ο αγώνας θα αποτελείται από μία απλή διαδρομή, συνολικού μήκους 7 χιλιομέτρων και από 1 ειδική διαδρομή ακρίβειας, που θα εκτελεσθεί 3 φορές. Η εκκίνηση, ο τερματισμός και η απονομή θα γίνουν στην πλατεία Άλσους, στον Άγιο Νεκτάριο, στο Πανόραμα Βούλας.

 

09:00-10:00  Συγκέντρωση και διοικητικός έλεγχος στην πλατεία Άλσους στον Αγ. Νεκτάριο

 

10:00  1o Σκέλος

 

11:30  2o Σκέλος

 

13:00  3o Σκέλος

 

15:00  Ανακοίνωση τελικών αποτελεσμάτων & απονομή επάθλων

 

Τα ωράρια των διαδρομών & ανασυγκροτήσεων αναφέρονται στην εκκίνηση και στον τερματισμό του πρώτου αυτοκινήτου. Το τελευταίο θα διέρχεται περίπου μιάμιση ώρα μετά.

 

Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα παραμείνει κλειστό το τμήμα της οδού Ζακύνθου στο Πανόραμα από την οδό Πειραιώς μέχρι την οδό Προόδου προκειμένου να συγκεντρωθούν τα αυτοκίνητα των συμμετεχόντων. Επίσης η κυκλοφορία στο δρόμο προς το Κοιμητήριο Βούλας θα είναι ελεγχόμενη για λόγους ασφαλείας και όποιος επιθυμεί να ανέβει μπορεί να το κάνει σε συνεννόηση με τους διοργανωτές για τη διευκόλυνση της διέλευσης και τη διάθεση οχήματος συνοδείας. Για τους επισκέπτες της περιοχής και τους θεατές του αγώνα θα διατίθεται δωρεάν μετακίνηση από την Πλατεία Άλσους μέχρι το δημοτικό Κοιμητήριο με λεωφορείο του Δήμου.

 

Όσοι επιλέξουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, παρακαλούνται να επιλέγουν προσεκτικά τα σημεία που θα στέκονται, να μη διασχίζουν άσκοπα το δρόμο και να ακολουθούν τις οδηγίες των κριτών και των διοργανωτών για δική τους ασφάλεια.

 


Όνομα:
Σχόλιο:
 
 
Created by | INCOM CMS