αυτοκίνητο
ΕΚΟ Racing Dirt Games 2019 στο Μαρκόπουλο

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019     Mesogianews.gr

 

Η αυλαία του EKO Racing Dirt Games για το 2019 ανοίγει το Σαββατοκύριακο 18-19 Μαΐου στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο, σε μια χρονιά που προμηνύεται συναρπαστική σε εξέλιξη, με αντίστοιχου επιπέδου θέαμα.

 

Οι πρωταγωνιστές του EKO Racing Dirt Games ζεσταίνουν τις μηχανές τους και ετοιμάζονται για την πρώτη μάχη της χρονιάς. Μπορεί για κάποιους το διάστημα χωρίς αυτήν την ιδιαίτερη μορφή αγώνων να ήταν μεγάλο, αλλά η εξέλιξη της νέας αγωνιστικής σεζόν αναμένεται να είναι η κορυφαία της σύντομης ιστορίας του συνεχώς αναπτυσσόμενου θεσμού.

 

Με την ομάδα του Dirt Games να στοχεύει ψηλά, αλλά και στη βελτίωση των αγώνων, η φετινή χρονιά κρύβει μία σειρά από αλλαγές που σίγουρα θα αυξήσουν κατακόρυφα το ενδιαφέρον. Η σημαντικότερη είναι η τέλεση τριών αγώνων σύμφωνα με τους κανονισμούς Rallycross, με απευθείας αντιπαράθεση των αγωνιζομένων στην πίστα. Με τη συγκεκριμένη μορφή θα πραγματοποιηθεί ο εναρκτήριος αγώνας του θεσμού αυτό το Σαββατοκύριακο στον Ιππόδρομο Αθηνών.

 

Ακόμα μία σημαντική καινοτομία είναι το Έπαθλο Ομάδων και η λίστα των συμμετοχών του αγώνα Rallycross με τους 25 αγωνιζομένους μάς αποκαλύπτει τέσσερις ομάδες με οκτώ οδηγούς στην κατηγορία των 600 κ.εκ.

 

Η είσοδος για τους θεατές και τις δύο ημέρες του αγώνα είναι ελεύθερη, με το θέαμα να είναι εγγυημένο. Η δράση το Σάββατο θα ξεκινήσει στις 9 π.μ. και περιλαμβάνει όλες τις αναμετρήσεις των προκριματικών «Q» των συμμετεχόντων στον αγώνα του Rallycross.

 

Την Κυριακή η αυλαία θα ανοίξει με τους συμμετέχοντες της ατομικής χρονομέτρησης στις 10:30 π.μ., ενώ στις 12:00 θα υπάρξει διακοπή της διαδικασίας. Βλέπετε, λίγο αργότερα θα πραγματοποιηθούν οι Ιπποδρομίες, γεγονός που θα φέρει αυτές τις δύο τελείως διαφορετικές μορφές αγώνων -με κοινό παρονομαστή την ταχύτητα- πιο κοντά. Στις 16:30 οι χωμάτινες φόρμουλες θα πάρουν τη σκυτάλη με τους ημιτελικούς, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει το δεύτερο πέρασμα των συμμετεχόντων στην ατομική χρονομέτρηση. Αμέσως μετά, η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με τον τελικό των 750 κ.εκ. και των 600 κ.εκ.

 


Όνομα:
Σχόλιο:
 
 
Created by | INCOM CMS