μπάσκετ
Η ΝΗΑΡ ΗΣΤ δεν πληρώνει τα σπασμένα

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

 

Μετά τα θλιβερά και σοβαρότατα επεισόδια, που έλαβαν χώρα στις 21 Μαΐου 2018, στο δημοτικό κλειστό στάδιο Μαρκοπούλου, από χούλιγκανς της ΝΗΑΡ ΗΣΤ, στον αγώνα μπάσκετ μεταξύ των ομάδων ΟΚΑΜεσογείων – ΝΗΑΡ ΗΣΤ, για το πρωτάθλημα της Β’  κατηγορίας ανδρών, η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαιρίσεως Αττικής (Ε.Σ.Κ.Α.) επέβαλε στην ΝΗΑΡ ΗΣΤ, πέραν των άλλων ποινών (όπως  ο μηδενισμός, η αφαίρεση δύο βαθμών κ.α.) και την καταβολή των χρημάτων για την αποκατάσταση των ζημιών, που προκλήθηκαν στο κλειστό στάδιο Μαρκοπούλου, αναγνωρίζοντας ως υπαίτιους, τους χούλιγκανς, της ΝΗΑΡ ΗΣΤ!

 

Μάλιστα, η Ε.Σ.Κ.Α. παρέπεμψε τον φάκελο στον Αθλητικό Εισαγγελέα, για τις νόμιμες ενέργειες. Ο Δήμος Μαρκοπούλου, τότε, κατέθεσε την πρώτη μήνυση κατά παντός υπευθύνου, για τις ζημιές που προκλήθηκαν στο κλειστό στάδιο Μαρκοπούλου.

 

Οι εκπρόσωποι της ΝΗΑΡ ΗΣΤ (δύο παράγοντες της ομάδας με τον δικηγόρο τους) που εμφανίστηκαν στον Δήμο Μαρκοπούλου, αρχικά δεσμεύτηκαν για την αποκατάσταση των ζημιών, ζητώντας παράλληλα την «εξυπηρέτηση», να εξοφληθεί μέρος του ποσού, σε 12 δόσεις. Μια εβδομάδα, μετά την πρώτη αυτή συνάντηση, ακολούθησε δεύτερη συνάντηση, με σκοπό την επιθεώρηση των επισκευών, στις οποίες ήδη είχε προβεί ο Δήμος Μαρκοπούλου με δικά του έξοδα.

 

Έκτοτε, οι παράγοντες εξαφανίστηκαν και λίγο αργότερα εμφανίστηκαν ξανά, μέσω ενός εξωδίκου -που υπέγραφε άλλος δικηγόρος- στο οποίο, όχι μόνο, δεν αποδέχονταν το σύνολο των ζημιών, αλλά και αρνούνταν την υπαιτιότητα, των χούλιγκανς της ΝΗΑΡ ΗΣΤ, στα θλιβερά γεγονότα!!!

 

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο δήμαρχος κ. Μεθενίτης, υπάρχει παρασκήνιο στην υπόθεση, σε ότι αφορά την μεταστροφή των παραγόντων της ΝΗΑΡ ΗΣΤ, καθώς την προεδρίας της ομάδας ανέλαβε ο κ. Μανώλης Πετσίτης, ο γνωστός φίλος του υπουργού Νίκου Παππά!

 

Ο Δήμος Μαρκοπούλου πάντως, έχοντας πλέον εξαντλήσει κάθε περιθώριο υπομονής του, στράφηκε ήδη εναντίον της ΝΗΑΡ ΗΣΤ, ασκώντας Μήνυση ενώπιον του Αθλητικού Εισαγγελέα και καταθέτοντας Αγωγή Αποζημίωσης, για την οφειλή της ΝΗΑΡ ΗΣΤ προς το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» του Δήμου Μαρκοπούλου, ώστε να υπάρξει απόδοση των χρημάτων, που δόθηκαν για την αποκατάσταση των υλικών ζημιών, του γηπέδου!

 


Όνομα:
Σχόλιο:
 
 
Created by | INCOM CMS