Η στήλη του πολίτη
Έρχονται αλλαγές στο Κτηματολογικό Γραφείο

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022   Μεσογιανες.γρ Mesogianews.gr

Μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε από τον Υπουργό Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη και με τη συμμετοχή του Υφυπουργού Ειδικών Ψηφιακών Έργων και Κτηματολογίου, Θεόδωρου Λιβάνιου και των Βουλευτών Ανατολικής Αττικής Βασίλη Οικονόμου, και Γιώργου Βλάχου, αποφασίστηκαν αλλαγές που αφορούν το Κτηματολογικό Γραφείο Αττικής Β΄ που εδρεύει στο Κορωπί.

Πρόκειται για μια πληγή που χάσκει ορθάνοικτη στην Ανατολική Αττική και αφορά τη δυσλειτουργία του Κτηματολογικού Γραφείου Κορωπίου με την αφάνταστη ταλαιπωρία των πολιτών, των δικηγόρων και των συμβολαιογράφων, αποφασίστηκε να παρθούν μέτρα άμεσης αλλαγής των υπευθύνωνγια αυτές τις τραγικές εικόνες ταλαιπωρίας των πολιτών τους τελευταίους μήνες.

Μέχρι στιγμής η εικόνα είναι τριτοκοσμική, αφού οι ενδιαφερόμενοι από τα ξημερώματα σχηματίζουν ουρές έξω από το γραφείο και μετά από ώρες αναμονής μπορεί και να μην εξυπηρετηθούν.

Αποφασίστηκε να ξεκινήσουν άμεσα οι ενέργειες έτσι ώστε να επιταχυνθούν οι εκκρεμούσες υποθέσεις μηνών για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στην Ανατολική Αττική.

Το Κτηματολογικό Γραφείο Αττικής Β΄, διαθέτει οκτώ υποκαταστήματα σε Μαρούσι, Κηφισιά, Αχαρνές, Ελευσίνα, Μαραθώνα, Ωρωπό, Σπάτα και Λαύριο και περιλαμβάνει τις αρμοδιότητες των καταργηθέντων Υποθηκοφυλακείων Κρωπίας, Κερατέας, Αμαρουσίου, Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας, Αχαρνών, Ιλίου, Ελευσίνας, Μεγάρων, Ερυθρών, Μαραθώνα, Ωρωπού, Σπάτων και Λαυρίου.


Από: ΤΖΕΝΗ-ΤΖΕΝΗ
 Στην Ελλάδα του 2022 από την μια ο κύριος Πιερακάκης διαφημίζει την αντικατάσταση της ταυτότητας ή του διπλώματος οδήγησης με εφαρμογή στο κινητό και από την άλλη η ταλαιπωρία του κόσμου για έκδοση πιστοποιητικών από ΟΛΑ ΤΑ κτηματολογικά γραφεία.
Από: Αναστασία
 Δεν αντέχεται άλλο.Περιμενουμε τρεις μήνες για ένα πιστοποιητικό μεταγραφής.Επισης μιλάνε πολύ άσχημα και απότομα οι υπάλληλοι....Στο τηλέφωνο απάντηση τι να σας κάνουμε τα παράπονα σας στο υπουργείο και στο κλείνουν στη μουρηυ
Όνομα:
Σχόλιο:
 
 
Created by | INCOM CMS