Η στήλη του πολίτη
Πέθανε η ηθοποιός Έλλη Λοΐζου

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023   Μεσογιανες.γρ Mesogianews.gr

«Έφυγε» από τη ζωή μετά από νοσηλεία δύο εβδομάδων στο νοσοκομείο η ηθοποιός Έλλη Λοΐζου η οποία είχε συμμετάσχει σε αρκετές ελληνικές ταινίες αλλά και τηλεοπτικές σειρές.

Η Έλλη Λοΐζου εκτός από την πορεία της στον καλλιτεχνικό χώρο, αφιέρωνε χρόνο και χρήμα για την περίθαλψη αδέσποτων ζώων, και τους παρείχε σίτιση και στέγη στο σπίτι της στο Κορωπί όπου διέμενε τα τελευταία 30 χρόνια.

Όπως έγραψε φίλη της ηθοποιού ανακοινώνοντας τον θάνατό της «η Έλλη Λοϊζου, η Έλλη μας, έφυγε σήμερα από κοντά μας. Η Έλλη μας, που τόσο αγάπησε τα δυστυχισμένα τετράποδα, τα οποία περιέθαλπε και τους προσέφερε μια γωνιά στο οίκημα της. Τα ζώα ήταν τα παιδιά της , που τους προσέφερε αξιοπρέπεια, χαρά, ιατρική φροντίδα. Η Έλλη που δε δίσταζε να φύγει και να πάει Αυστραλία, Αμερική, Ευρώπη, σε όλη της Ελλάδα, μόλις της τηλεφωνούσαν ότι υπάρχει ένα τετράποδο που χρειάζεται να σωθεί. Περιουσίες ολόκληρες δαπάνησε για τα ζώα, και τα τετράποδα της έδειχναν την απέραντη ευγνωμοσύνη τους. Τετράποδα που ήταν να πεθάνουν, μέσα στα σκουπίδια πεταμένα, ζουν ακόμα. Στα 14, 15, 16 τους. Η μακροζωία τους είναι το ευχαριστώ τους, που δεν ήθελαν να τη δουν να κλαίει γι’ αυτά. Στο σύντροφο της ζωής της Μαντάν κουράγιο και δύναμη. Μαντάν ξέρεις ότι είμαστε δίπλα σου για να διαχειριστούμε μαζί την κατάσταση. Κουράγιο. Για τους υπόλοιπους που δε γνωρίσατε από κοντά την Έλλη μας, τη γνωρίζετε μέσα από τις ταινίες που έπαιξε, και από τα τραγούδια, που ερμήνευσε με την απέραντη ευαισθησία της. Καλό σου ταξίδι Έλλη. Ταλαιπωριόσουν καιρό και άφηνες το εαυτό σου παραμελημένο για να μη λείψεις από τα παιδιά σου, όπως έλεγες. Θα λείψεις σε όλους μας τώρα».


Όνομα:
Σχόλιο:
 
 
Created by | INCOM CMS