πολιτιστικά
Πανσέληνος στο Σούνιο με τον Πορτοκάλογλου

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022   Μεσογιανες.γρ Mesogianews.

Μετά τις δύο συναρπαστικές συναυλίες του στο Ηρώδειο, ο Νίκος Πορτοκάλογλου με την παρέα του, επιφυλάσσει ακόμα μία μαγική βραδιά για το κοινό που τον ακολουθεί χρόνια. Την Παρασκευή το βράδυ, από τις 21:00με το μεγαλύτερο ολόγιομο φεγγάρι του χρόνου, στον μαγικό χώρο του Σουνίου στο Ναό του Ποσειδώνα, θα παρουσιάσει μία επιλογή από τα τραγούδια του.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, παρέα με τη Βίκυ Καρατζόγλου, τον Βυρων Τσουράπη και τους Ευγενείς Αλήτες, την παρέα του από την καλοκαίρινη περιοδεία, υπόσχεται ακόμα μία υπέροχη βραδιά με συγκίνηση και τραγούδι.

«Ένα φως αναμμένο» έχει τίτλο η μουσική παράσταση που παρουσιάζουν ανά την Ελλάδα με τα πιο αγαπημένα τραγούδια του ίδιου αλλά και τολμηρούς συνδυασμούς ελληνικών και ξένων εμβληματικών τραγουδιών, όπως ακριβώς κάνει και στην εκπομπή του «Μουσικό Κουτί».

Να σημειώσουμε ότι τη συγκεκριμένη βραδιά κορυφώνονται και οι Περσείδες, τα πεφταστέρια του Αυγούστου.

Η είσοδος στη συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου στο Σούνιο είναι ελεύθερη για το κοινό.

Για την εξυπηρέτηση του κοινού, ο Δήμος Λαυρεωτικής θα διαθέσει πούλμαν για τη μεταφορά των πολιτών από το Λαύριο στο Σούνιο, ώστε να παρακολουθήσουν τη συναυλία και να απολαύσουν το φαινόμενο της πανσελήνου. Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή 12 Αυγούστου θα ξεκινήσει πούλμαν από την Κεντρική Πλατεία Λαυρίου (ΚΕΠ), με κατεύθυνση προς το Σούνιο στις 19:00, στις 20:00 και στις 20:45. Η επιστροφή προς το Λαύριο θα πραγματοποιηθεί στις 23:30 και στις 00:30.

Παράλληλα, το ΚΤΕΛ Αττικής θα διαθέσει επιπλέον δρομολόγια από την Αθήνα (Πεδίον του Άρεως) για το Σούνιο, με το τελευταίο δρομολόγιο να αναχωρεί με το πέρας της Συναυλίας, από το Σούνιο προς την Αθήνα.


Όνομα:
Σχόλιο:
 
 
Created by | INCOM CMS