εκδηλώσεις
Πρωτοχρονιάτικη πίτα στον Αγ. Δημήτρη

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

 

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο σύλλογος Αγ. Δημητρίου Αλυκού, σε παραλιακό κέντρο της Αγ. Μαρίνας Κορωπίου. Σύμφωνα με δελτίο τύπου του συλλόγου, ο Πρόεδρος του ΔΣ κ. Θωμάς Γεώργας σε χαιρετισμό του αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του συλλόγου από την ίδρυσή του (2002) και στην ανάγκη ολοκλήρωσης του σχεδίου πόλεως Αγ. Μαρίνας, της πράξης εφαρμογής του υφιστάμενου τμήματος του σχεδίου πόλης απόρροια του οποίου είναι η ανάπλαση μέρους της παραλίας, η αξιοποίηση της πλατείας Αγ. Δημητρίου και η ανέγερση του Ιερού Ναού.

 

Τέλος, επισήμανε τις προσπάθειες που πρέπει να καταβάλλουν όλοι οι φορείς ώστε οι παραλίες του Κορωπίου να διατηρηθούν καθαρές και να αναπλαστούν ώστε να μην χαθούν από τα μεγάλα συμφέροντα. Χαιρετισμούς απηύθυναν πολλοί προσκεκλημένοι, μεταξύ των οποίων, και ο Δήμαρχος Κορωπίου Δημήτριος Κιούσης ο οποίος ενημέρωσε για την προώθηση του Σχεδίου Πόλης, την Πράξη εφαρμογής του εγκεκριμένου τμήματος του Σχεδίου Πόλης, την ανέγερση νέου Ιερού Ναού καθώς και για την πρόσφατη έγκριση του ΥΠΕΚΑ για απαλλοτρίωση μέρους της παραλίας 6.7 στρεμμάτων στον Αγ. Δημήτριο από τα κονδύλια των ημιυπαίθριων χώρων.

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι : Δήμαρχος Κρωπίας κ.Δημήτριος Κιούσης, ο βουλευτής Αττικής κ.Γεώργιος Βλάχος, ο κ.Απόστολος Σταύρου, πολιτευτής, πρώην βουλευτής Περιφέρειας Αττικής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Γεώργιος Σπέλλας, η Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και εκπρόσωπος της μείζονος αντιπολίτευσης κα Ελένη Τσεβά, ο αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών κ Αθανάσιος Πουλάκης, η δημοτική σύμβουλος της συμπολίτευσης κα Ελένη Αδάμ, η Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Κορωπίου κα Αντωνία Ιωακειμίδου και πολλοί κάτοικοι της περιοχής.

 


Όνομα:
Σχόλιο:
 
 
Created by | INCOM CMS