emails
ΕΠΑΜ Σαρωνικού και Περιβάλλον

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

 

Δημοσίευση email από «την Πρόκα»

 

 

ΕΠΑΜ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ: Η θεωρία και η πράξη

 

«Το λιγότερο που θα περίμενα από κάποιον που δηλώνει ότι θέλει να σώσει την Ελλάδα, θα ήταν τουλάχιστον να μην την επιβαρύνει με τις πράξεις ή τις παραλείψεις του

 

Καλές οι θεωρίες. Πόσο δύσκολα όμως είναι τα έργα, ακόμα και για τα «μικρά», που όμως αυτά φανερώνουν την πραγματική μας αξία.

 

Καλή και αξιέπαινη κάθε κίνηση ενημέρωσης. Καλές οι θεωρίες και οι αναλύσεις, αλλά η ρημάδα η πράξη είναι το ζητούμενο.

 

Ξέρετε, πολλοί από μας έχουμε το συνήθειο να κρίνουμε μια προσπάθεια από τα «απλά» και τα «μικρά», μιας και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τα πραγματικά κίνητρα του καθενός.

 

Έτσι λοιπόν, σήμερα ασχολούμαι με τα πανό που ανήρτησε το ΕΠΑΜ πριν από ένα μήνα (μη νόμιμα, όπως κάνουν όλοι) και που διαφήμιζαν την ομιλία του κ. Καζάκη στις 9/2/12, στο δημαρχείο. Από τότε πέρασε κοντά ένας μήνας, αλλά το πανό (στο γεφυράκι της Λ.Αναβύσσου), που το βλέπω από τότε και κάθε μέρα πηγαίνοντας στη δουλειά μου, είναι ακόμα εκεί.

 

Τι περιμένετε συναγωνιστές του ΕΠΑΜ; Να το ξηλώσει ο αέρας και να «ανακυκλωθεί» στο γύρω βουκολικό τοπίο ή να προκαλέσει αυτοκινητιστικό δυστύχημα;

 

Είναι που είναι παράνομη η ανάρτηση αυτών των πανό, δεν υπάρχει τουλάχιστον η ευαισθησία, ειδικά από όσους διακηρύσσουν ότι παλεύουν για την Ελλάδα, να τα μαζεύουν, αμέσως μόλις πραγματοποιηθεί η εκδήλωση που διαφημίζουν; Το περιβάλλον στο οποίο ζούμε, δεν είναι και αυτό η Ελλάδα μας;

 

Προσωπικά από τα «μικρά» κρίνω και τα «μεγάλα».

 

Λάθος; Ίσως!

 

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

 

 

ΥΓ

 

Να μην αναφερθώ στα μικρότερα πανό του ΕΠΑΜ, με τα οποία έχουν κατακλυστεί οι κολόνες και τα οποία άρχισαν να διαλύονται από τους δυνατούς αέρηδες. Τι θα απογίνουν και αυτά, σύντροφοι;

 

Το λιγότερο που θα περίμενα από κάποιον που δηλώνει ότι θέλει να σώσει την Ελλάδα, θα ήταν τουλάχιστον να μην την επιβαρύνει με τις πράξεις ή τις παραλείψεις του.

 

Η πρόκα


Από: ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ
 Εάν αγαπητέ φίλε-η το πρόβλημά σου είναι η “ ασυνειδησία ” συγκεκριμένων ανθρώπων του ΕΠΑΜ να πάνε να κατεβάσουν τα πανό του λόγω ρύπανσης ή το χειρότερό λόγω πρόκλησης τυχόν ατυχήματος, συμφωνώ και επαυξάνω μαζί σου.
Δεν σε είδα όμως να βγάζει ς ανακοίνωση για πανό άλλων πολιτικών ή δημοτικών παρατάξεων. Μάλλον πέρναγες για να πας στην δουλεία σου από άλλο δρόμο.
Επειδή όμως πας μέσω του κειμένου σου να περάσεις και πολιτικά μηνύματα περί λόγων και έργων οφείλω να σου απαντήσω επώνυμα σαν απλός πολίτης που ακούει και διαβάζει .
Αυτά που χει πει ο Καζάκης για τα χάλια της οικονομίας μας ,τα χει προβλέψει πριν ακόμα μπούμε στο ΔΝΤ, αλλά μάλλον δεν τα χεις μελετήσει.
Ως προς τα έργα ,η συγκεκριμένη πρόταση που χει κατεβάσει για την διακυβέρνηση του τόπου και την έξοδο από την κρίση είναι πραγματική! Μήπως δεν θυμάσαι την πρόβλεψή του ότι μετά την άφιξη του ΔΝΤ,οι μισθοί θα φτάσουν να σαν της Βουλγαρίας?
Αλλά μάλλον, εσύ θέλεις από τι κατάλαβα τα έργα των 2 μεγάλων κομμάτων και όχι μόνο που οδήγησαν την χώρα στην κατοχική Δημοκρατία,στην καταλήστευση του δημόσιου χρήματος, στην ελεγχόμενη χρεοκοπία και την κατάργηση της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.
Ο κόσμος ξύπνησε και θα δώσει το μάθημα του όποτε και να γίνουν οι εκλογές
(γιατί τις φοβούνται??????) .
Όνομα:
Σχόλιο:
 
 
Created by | INCOM CMS