υγεία
Δωρεάν μαστογραφία και το τεστ ΠΑΠ

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

 

Στο πλαίσιο του προγράμματος πληθυσμιακού ελέγχου «Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ», που υλοποιεί το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας, για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού και του τραχήλου της μήτρας, συνεχίζονται οι δωρεάν εξετάσεις μαστογραφίας και τεστ Παπανικολάου τώρα και στο Λαύριο.

 

Έπειτα από πρωτοβουλία του Νομικού Προσώπου ΚΕΦΑΛΟΣ με το Κ.Η.Φ.Η.  και της κινητής μονάδας του Ε.Ι.Ο., με αφορμή τη μεγάλη συμμετοχή γυναικών στην Κερατέα, η κινητή μονάδα από την Τετάρτη 25/10/2017 βρίσκεται στην πόλη του Λαυρίου τουλάχιστον για 3 εβδομάδες.

 

Στόχος του προγράμματος αυτού είναι η εξέταση όλων των γυναικών, ηλικίας από 25 ετών και άνω με τεστ Παπανικολάου και των γυναικών από 40 ετών και άνω, επιπροσθέτως με μαστογραφία.

 

Η κινητή μονάδα, στην οποία γίνονται οι εξετάσεις, θα  βρίσκεται στο Λαύριο, σταθμευμένη μπροστά από το Δημαρχείο Λαυρίου και οι ενδιαφερόμενες γυναίκες μπορούν να προγραμματίσουν το ραντεβού τους, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 09:00 π.μ. - 14:00 μ.μ. , στο Κ.Η.Φ.Η. στο τηλέφωνο 22990-66456.

 


Όνομα:
Σχόλιο:
 
 
Created by | INCOM CMS