υγεία
Δωρεάν τεστ ΠΑΠ και μαστογραφία

Τρίτη 16 Μαΐου 2023   Μεσογιανες.γρ Mesogianews.gr

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ», το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ», μετά από αίτημα του Δήμου Κρωπίας, το οποίο έγινε αποδεκτό, και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, συνεχίζει (3η φάση εξετάσεων) το πρόγραμμα πληθυσμιακού ελέγχου για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση των κακοηθών όγκων μαστού και τραχήλου τής μήτρας, στις γυναίκες που κατοικούν μόνιμα στον Δήμο Κρωπίας.

Δηλώσετε συμμετοχή σε αυτό το υψίστης ανθρωπιστικής, κοινωνικής και επιστημονικής σημασίας έργο που επιτελούμε και το οποίο στοχεύει στην περιφρούρηση της υγείας τού γυναικείου πληθυσμού της χώρας και στην συγκεκριμένη περίπτωση των γυναικών τού Δήμου.

Στόχος του προγράμματος αυτού είναι η εξέταση όλων των γυναικών ηλικίας 25 έως 70 ετών με Τεστ Παπανικολάου (και επιπλέον με ταυτοποίηση του ιού HPV στις ηλικίες 30 – 50 ετών) και των γυναικών ηλικίας από 40 ετών και άνω επιπροσθέτως με Μαστογραφία. Επίσης, σκοπό έχει και τον επανέλεγχο όλων των γυναικών, που συμμετείχαν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα κατά τις προηγούμενες φάσεις εξετάσεων.

Η αυτοκίνητη μονάδα, στην οποία θα γίνονται οι εξετάσεις, θα βρίσκεται από την Δευτέρα 22 Μαΐου έως Τετάρτη 31 Μαΐου του 2023 στη Λ. Αγ. Μαρίνας-Κορωπίου 99, μπροστά στο δημοτικό Γυμναστήριο Αγ. Μαρίνας. Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν άμεσα, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 8:00 έως 13:30, με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Κρωπίας, στα τηλέφωνα 210.6026441 και 210.6621126 για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους.

Οι εξετάσεις αυτές είναι ΑΚΙΝΔΥΝΕΣ, ΑΝΩΔΥΝΕΣ, ΕΓΚΥΡΕΣ και προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ. Την κάλυψη της δαπάνης για όλη την διεξαγωγή τού προγράμματος πληθυσμιακού ελέγχου, ανέλαβε το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ» χάρις στην πλήρη χορηγία τού ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ.

Πιστεύοντας ότι η συμμετοχή θα είναι μεγάλη, και προκειμένου να προγραμματιστεί μία όσο το δυνατόν άρτια, από κάθε άποψη, προσφερόμενη υπηρεσία, δηλώσετε έγκαιρα την συμμετοχή σας.


Όνομα:
Σχόλιο:
 
 
Created by | INCOM CMS