Η στήλη του πολίτη
Με τα τρακτέρ στους δρόμους και στα Μεσόγεια

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

 

Δυναμικό παρών έδωσαν σήμερα το πρωί οι αμπελουργοί - οινοπαραγωγοί και οι αγρότες των Μεσογείων στη διασταύρωση των Λεωφόρων Παιανίας - Μαρκοπούλου και Κορωπίου – Αεροδρομίου.

 

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη κινητοποίηση που έχουν πραγματοποιήσει τα τελευταία χρόνια, καθώς συγκεντρώθηκαν στο σημείο εκατοντάδες άτομα, με παρατεταγμένα στο δρόμο περισσότερα από 200 τρακτέρ.

 

Ήταν όλοι εκεί, αγρότες και αμπελουργοί - οινοπαραγωγοί από το Κορωπί, τα Σπάτα, την Παιανία, το Μαρκόπουλο και τα Καλύβια διαμαρτυρόμενοι ενάντια στην φοροεπιδρομή της κυβέρνησης, τόσο για τον φόρο στο κρασί όσο και για την υπερφορολόγηση των αγροτών.

 

Οι προθέσεις τους είναι να παραμείνουν στο σημείο μέχρι και αύριο, Πέμπτη, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η συνέλευση του συντονιστικού, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλείσουν για πολύ μικρό χρονικό διάστημα τους δρόμους, καθώς όπως έχουν ξεκαθαρίσει δεν έχουν στόχο να ταλαιπωρήσουν τους διερχόμενους οδηγούς.  

 

Στο σημείο παραβρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου, ο δήμαρχος Κρωπίας Δημήτρης Κιούσης, ο δήμαρχος Παιανίας Σπύρος Στάμου, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι.

 


Από: αγροτης
 Ο κυριος Φιλιππου τι δουλεια ειχε εκει?μηπως και αυτος θιγεται απο το ασφαλιστικο Τσιπρα ή βγήκε να γιορτάσει τον ένα χρονο κυβερνησης?
Από: κ.ν.
 Ελπιζω να αντεξουν μεχρι την απεργια στις 4/2 εχουμε κοινο συμφερον εργαζομενοι αγροτες επαγγελματιες
Όνομα:
Σχόλιο:
 
 
Created by | INCOM CMS