πολιτικά
Μεταγραφή στην ΝΔ ο Οικονόμου

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

 

Σε συμφωνία με τη Νέα Δημοκρατία ήρθε ο μέχρι πρότινος ανεξάρτητος βουλευτής Βασίλης Οικονόμου. «Συμπορεύομαι με τον Αντώνη Σαμαρά σε αυτή την καθοριστική μάχη για την Πατρίδα μας» δήλωσε ο επί χρόνια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και στη συνέχεια της ΔΗΜΑΡ.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Οικονόμου θα βρει μια θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας (σε εκλόγιμη θέση) του κόμματος και δεν θα κατέλθει όπως τα τελευταία χρόνια με ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ στην Περιφέρεια Αττικής.

 

Το τελευταίο διάστημα είχε διαχωρίσει τη θέση του από τη ΔΗΜΑΡ και είχε μάλιστα στηρίξει την υποψηφιότητα Σταύρου Δήμα μετά τη δεύτερη ψηφοφορία στη βουλή.

 

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

 

Δηλώνω Παρών στον αγώνα για την παραμονή στην Ευρώπη και την Εθνική Συνεννόηση

 

Στη χώρα μας διεξάγονται οι πιο κρίσιμες εθνικές εκλογές της μεταπολίτευσης. Τα διακυβεύματα είναι πολλά για την πορεία που θα ακολουθήσει η ελληνική κοινωνία και η χώρα τις επόμενες δεκαετίες. Δεν είναι κινδυνολογία. Είναι πραγματικός ο κίνδυνος να απομονωθούμε, να βρεθούμε εκτός της ευρωζώνης και να υποστούμε τεράστια κοινωνική και εθνική ζημιά με βαριές απώλειες για όλο το λαό και ιδιαίτερα για τους πιο αδύναμους.

 

Με αυτά ως δεδομένα ανταποκρίνομαι στο κάλεσμα του Πρωθυπουργού. Οι δυνάμεις του Μεταρρυθμιστικού Κέντρου είμαστε αποφασισμένες να διασφαλίσουμε τη συμμετοχή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη. Αυτό γίνεται σίγουρα μόνο εάν είναι πρώτο κόμμα η ΝΔ σε αυτές τις εκλογές. Γι αυτό θα δώσουμε σε αυτές τις εκλογές όλες μας τις δυνάμεις

 

Απευθύνω κάλεσμα εθνικής ευθύνης και συνεννόησης σε όλους τους πολίτες με τους οποίους έχουμε βρεθεί σε  κοινούς αγώνες στο χώρο της Κεντροαριστεράς. Δυστυχώς για την Κεντροαριστερά σε αυτές τις εκλογές κυριαρχεί η διάσπαση και ο διχασμός. Για την Ελλάδα δεν έχουμε τέτοια πολυτέλεια, είναι η κρίσιμη ώρα. Ας δώσουμε το παρών όλοι μαζί όχι στους εσωτερικούς εμφυλίους αλλά στη μάχη για μια Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη, διορθώνοντας λάθη και αδικίες της εποχής των μνημονίων, ενώνοντας τις δυνάμεις μας για την έξοδο από την κρίση. Για να δημιουργήσουμε ένα μέτωπο κοινής λογικής των φιλοευρωπαϊκών δημοκρατικών δυνάμεων απέναντι στη χαοτική αβεβαιότητα μιας θολής πρότασης που διακινδυνεύει τα πάντα για το λαό μας. Συμπορεύομαι με τον Αντώνη Σαμαρά σε αυτή την καθοριστική μάχη για την Πατρίδα μας.

 


Από: Faried
 Θαυμάστε κόσμε,συνέπεια-συνέπεια-συνέπεια!
Από: Νυφίτσα
 Δεν έγινε και τίποτα κακό!
Ο Βασίλης Οικονόμου ήταν πάντα σε κόμματα συνεργάτες της ΝΔ (Πασόκ,Δημάρ).
Εσωτερική μεταγραφή,αλλαγή τίτλου εντός Δεξιάς παράταξης.
Φυσικά για το καλό της καρέκλας,συγνώμη της Ελλάδας ήθελα να πω!
Από: aristero extrem
 Αυτά να τα βλέπουν οι κατά Κορωπί αφέντες, που σε κάθε συνέλευση-συγκέντρωση δίνουν το μικρόφωνο και μονοπωλούν το ενδιαφέρον άτομα "φερέγγυα" και όχι οι πραγματικοί κυρίαρχοι!
Ο λαός του Κορωπίου θα πρέπει να είναι μπροστά!
Από: ΣΕΛΙΕΜΗΣ
 Τελικά η Νέα Δημοκρατία, θα μας πει τι κόμμα είναι;
Έχει σχέση η σημερινή με αυτήν που ίδρυσε ο αείμνηστος Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής;
Μέσα στο κόμμα αυτήν την στιγμή υπάρχουν οι συνιστώσες:
1)Νεοφιλελεύθεροι
2) Άκρα Δεξιά (Βορίδης,Άδωνης,Πλεύρης...)
3)Κεντροαριστεροί (Λέμε!!!!) Οικονόμου
Μπερδεύτηκα
Μου θυμίζει γνωστή αλυσίδα πολυκαταστημάτων παιχνιδιών στην περιοχή μας , που ξεκίνησαν μόνο με παιχνίδια και σήμερα έχει από κατσαρόλες μέχρι γυναικεία στρίνγκ!
Την μαύρη πούδρα την ημέρα των εκλογών, την βλέπω να έρχεται !!!!
Από: ΠΟΥΡΝΑΡΙ
 Δεν αξίζει καν να ασχοληθούμε με αυτόν τον κύριο.
Από: Πηγη
 "Δυνατα χαρτια" για Νεα Δ. ο Βασιλ.Οικονομου και η Νονη Δουνια.
Καλα, δεν καταλαβαινω τι ρευμα εχει ο κυριος Οικονομου κατα ΝΔ νου που τον εβαλαν στην τεταρτη επιλογη στο επικρατειας;
Να με θυμηθητε..........λογο καραμπολας θα δειτε παλαιμαχους στην Νεα Δ. να μην μπαινουν στην βουλη!
Κχικχικχικχι
Όνομα:
Σχόλιο:
 
 
 
Created by | INCOM CMS