Κορωπί
Οι Κορωπιώτες είπαν όχι στους σκουπιδότοπους

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

 

Με μια μεγαλειώδη κινητοποίηση - συγκέντρωση απάντησαν οι πολίτες του Κορωπίου, το βράδυ της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου στο Δημαρχείο του Κορωπίου, στα όποια σχέδια και μεθοδεύσεις της Περιφέρειας Αττικής και του ΕΔΣΝΑ για χωροθετήσεις υπερτοπικών εγκαταστάσεων διαχείρισης - τελικής διάθεσης απορριμμάτων στα ανενεργά λατομεία του Κορωπίου (ΤΡΙΑΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΥ, ΠΟΡΤΣΙ).

 

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη, περίπου 1500 πολίτες βρέθηκαν τόσο μέσα στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου όσο και στην πλατεία έξω από αυτό. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα λατομεία είναι μεν ανενεργά, υπό αποκατάσταση δε με δραστηριότητες διάθεσης ΑΕΕΚ (ανακυκλώσιμα προϊόντα εκσκαφών και κατεδαφίσεων-στείρα δηλ. υλικά). Κάτι το οποίο δεν έχει λάβει υπόψη ο ΕΔΣΝΑ είναι ότι βρίσκονται πλησίον της πόλης του Κορωπίου, του Διεθνούς Αεροδρομίου Αθηνών και στην πορεία αξόνων προσγείωσης- απογείωσης αεροπλάνων, του σημαντικού Αρχαιολογικού χώρου Λαμπτρών και εντός βιομηχανικής ζώνης χαμηλής όχλησης με επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, σε οδικό δίκτυο ήδη επιβαρυμένο, εντός της Α’ ζώνης Προστασίας του Υμηττού και κοντά σε μονάδα της Πολεμικής Αεροπορίας, ενώ παρουσιάζουν ιδιαίτερα υδρογεωλογικά χαρακτηριστικά επικινδυνότητας, σε τοποθεσία δηλαδή ακατάλληλη σύμφωνα με τις επιστημονικές και άλλες τεκμηριώσεις που έχουν κατατεθεί από το 2003 και συνεχίζουν να ισχύουν.

 

Ο Δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτριος Κιούσης ανέπτυξε τις θέσεις του Δήμου Κρωπίας και την αντίθεσή του στον συγκεκριμένο σχεδιασμό κάνοντας μία ιστορική αναδρομή : Στο περιβαλλοντικό τίμημα που έχει πληρώσει το Κορωπί από το 1965-1978, δεχόμενο στη θέση «Κουλουμάτζι» Υμηττού όλα τα απορρίμματα της Αθήνας με ανοιχτή χωματερή, τις συνέπειες της οποίας ακόμα πληρώνει (!). Στους αγώνες που έκανε για την απομάκρυνσή τους και την πολιτική-κρατική και αυτοδιοικητική τιμωρία του, με την απαγόρευση μεταφοράς των απορριμμάτων από το 1978 έως το 2006 στον μοναδικό αδειοδοτημένο χώρο της Φυλής και την αναγκαστική δημιουργία ανοιχτής χωματερής στη θέση «Ντούκα» την παραπάνω περίοδο, με σοβαρές συνέπειες για τη δημόσια υγεία και τη διεθνή εικόνα των Μεσογείων, ως Δήμος του Διεθνούς Αεροδρομίου.

 

Υπενθύμισε τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής από το 2011 για την πετυχημένη περιβαλλοντική αποκατάσταση του ΧΑΔΑ στην Ντούκα Υμηττού. Επίσης επέκρινε τις διαδικασίες ψήφισης του Περιφερειακού Σχεδιασμού Αττικής στη συνεδρίαση της 6ης Δεκεμβρίου 2016 που δημιούργησε τη «δικαιολογητική» βάση για την επαναφορά των λατομείων του άρθρου 33 Ν.3164/2003 (Βάσω Παπανδρέου) με το αναθεωρημένο πολιτικό-αιτιολογικό σκεπτικό.

 

Επέμεινε στις βάσιμες υπόνοιές του για μεθοδευμένες ενέργειες του ΕΔΣΝΑ και πιθανόν αυτοδιοικητικών παραγόντων δημιουργίας τετελεσμένων με αναφορά στην εξέλιξη της μελέτης των συμβούλων υποστήριξής του, μέσω της ενδιάμεσης διαχειριστικής αρχής της Περιφέρειας Αττικής ΕΥΔΕΠ (!) για την αξιοποίηση, κατά προτεραιότητα λατομείων, της Αττικής που αναφέρονται στο άρθρο 33 του Ν.3164-2003 (που περιλαμβάνει το Λατομείο Κυριακού όπως και το Οβριόκαστρο Κερατέας) για δημιουργία, βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα, υποδομών –εγκαταστάσεων επεξεργασίας και τελικής διάθεσης απορριμμάτων. Ο κ. Κιούσης κάλεσε μάλιστα τον πρόεδρο του ΔΣ Κρωπίας, Νικόλαο Γιαννάκο να διαβάσει το αποκαλυπτικό κείμενο διαφωνίας του μέλους της Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ κ. Μπουραίμη Δημήτρη, δημοτικού συμβούλου και πρώην Δημάρχου Φυλής στις επίμαχες συνεδριάσεις της 1ης Αυγούστου 2017 (αναρτήθηκε στο site του ΕΔΣΝΑ στις 9 Αυγούστου 2017) της Εκτελεστικής Επιτροπής.

 

Ο κ. Κιούσης υπενθύμισε για άλλη μια φορά ότι ο Δήμος Κρωπίας ήταν από τους πρώτους Δήμους που κατέθεσε Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων και αδειοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής –δια υπογραφής αντιπεριφερειάρχη Πέτρου Φιλίππου- για Βασικό Πράσινο Σημείο σε άλλη κατάλληλη περιοχή του Κορωπίου (όχι στα λατομεία) και σε σημείο πιθανής εξυπηρέτησης και των άλλων όμορων Δήμων, όμως αποκλείστηκε χρηματοδοτικά! Αναρωτήθηκε αν αυτό ήταν σκόπιμο λόγω της μεθόδευσης για τα λατομεία του Κορωπίου βάσει του περίφημου πλέον σχεδίου. Επισήμανε επίσης ότι ο Δήμος εμπράκτως αναζητεί και πλέον ολοκληρώνει διαγωνισμό για πολλές γωνίες ανακύκλωσης, υπερασπιζόμενος όλο το πλαίσιο σχεδιασμού για την μείωση του όγκου των απορριμμάτων και της ανάπτυξης ικανού δικτύου ρευμάτων ανακύκλωσης.

 

Ο κ. Κιούσης υπερασπίστηκε βασικές πάγιες και διαχρονικές θέσεις του Κινήματος της Αυτοδιοίκησης (από το 1977 και μετά) και των πολιτών για την πλήρη περιβαλλοντική αποκατάσταση των Λατομείων και την απόδοσή τους στους πολίτες, ως χώροι πράσινου, αναψυχής, πολιτισμού και αθλητισμού ενώ επανέφερε στο προσκήνιο την αυτονόητη πολιτικά αποδεκτή θέση της Αυτοδιοίκησης των Μεσογείων και της Νοτιοανατολικής Αττικής για διαχείριση και επεξεργασία των απορριμμάτων της σε άλλες κατάλληλες και αποδεκτές, από τις τοπικές κοινωνίες και τις αυτοδιοικήσεις Α’ Βαθμού, θέσεις. Όχι όμως μονάδες υπερτοπικές, του Κεντρικού Τομέα Αθηνών και τόσων άλλων δήμων της Νότιας Αθήνας και της Ανατολικής Αττικής.

 

Τέλος, ενημέρωσε τους πολίτες ότι θα χρησιμοποιηθεί κάθε νομικό και πολιτικό μέσο υπεράσπισης του δημοτικού συμφέροντος για κάθε ενέργεια που θέτει σε κίνδυνο αυτό και τους κάλεσε σε επαγρύπνηση για να μην περάσουν αυτές οι μεθοδεύσεις ερήμην των τοπικών κοινωνιών.

 

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι τοποθετήσεις των παρευρισκομένων, με πρώτο τον αντιπεριφερειάρχη Πέτρο Φιλίππου, ο οποίος δήλωσε πως είναι κάθετα αντίθετος με τη δημιουργία ανοιχτών χώρων εναπόθεσης απορριμμάτων και τόνισε πως έτσι όπως βρέθηκε τότε δίπλα στους κατοίκους της Κερατέας, το ίδιο θα πράξει και σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο και στο Κορωπί (περισσότερα στο video που ακολουθεί).

 

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Δ.Σ Κρωπίας Νίκος Γιαννάκος, που συντόνιζε τη διαδικασία, πρότεινε στους παρευρισκόμενους βουλευτές να τοποθετηθούν, αλλά αρκετοί πολίτες τους αποδοκίμασαν και στην ουσία δεν τους άφησαν να μιλήσουν, χαρακτηριστικό ήταν το επεισόδιο που δημιουργήθηκε με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Πάντζα (δείτε στο video).

 

Ωστόσο μόνο η βουλευτής της Δ.Σ κα Εύη Χριστοφιλοπούλου επέμεινε να τοποθετηθεί, παρά τις αποδοκιμασίες. Για το συμβάν αυτό, σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Κρωπίας, τονίζει ότι: «κατανοεί την οργή μέρους των συμπολιτών μας για τα μεγάλα πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα που τους έχουν φέρει σε απόγνωση όμως η αντιθεσμική αυτή συμπεριφορά τους δεν βοηθάει τον μεγάλο αγώνα που ξεκινάμε διότι με τον τρόπο αυτό δεν μπορέσαμε να μάθουμε τις θέσεις τους για το ζήτημα που διαμαρτυρόμαστε και να δεσμευτούν απέναντί μας».

 

Το μήνυμα της Δούρου

 

Αίσθηση προκάλεσε η ομιλία του περιφ. συμβούλου (με την ΝΔ) κ. Π. Ευαγγελίου, ο οποίος μετέφερε το «μήνυμα» της περιφερειάρχου Ρένας Δούρου, την οποία συνάντησε το απόγευμα της Τετάρτης στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΕΔΣΝΑ, ότι «εφόσον το Κορωπί δεν θέλει καμία μονάδα διαχείρισης και επεξεργασίας απορριμμάτων, δεν πρόκειται να γίνει στο Κορωπί». Ο κ. Ευαγγελίου, συμπληρώνοντας πάνω στη δήλωση αυτή (σ.σ. της Δούρου) τόνισε πως «χαιρετίζω αυτή την απόφαση, αυτή την τοποθέτηση και θα την υπερασπιστώ μέχρι τέλους» (δείτε στο video). Από την άλλη όμως, τόσο ο αντιπεριφερειάρχης Πέτρος Φιλίππου όσο και η αντιπρόεδρος του ΕΔΣΝΑ, Αφροδίτη Μπιζά, που βρέθηκαν και αυτοί στη συνεδρίαση του ΕΔΣΝΑ, όταν ανέβηκαν στο βήμα για να μιλήσουν, δεν επιβεβαίωσαν αλλά ούτε και αναφέρθηκαν στην παραπάνω δήλωση της Δούρου.

 

Στην τοποθέτησή του ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Σωτήρης Μεθενίτης δήλωσε ότι θεωρεί αστεία τη δήλωση της κ. Δούρου καθώς θα έπρεπε να το δηλώσει η ίδια μπροστά στους πολίτες του Κορωπίου και όχι να το μεταφέρει μέσω ενός περ. συμβ. άλλης παράταξης. Συμπληρώνοντας πως «αυτό είναι η λογική του παραλόγου και είναι προφανές πως η κ. Δούρου με αυτή τη κίνηση υποτιμά τη νοημοσύνη σας και προσπαθεί να σας ρίξει στάχτη στα μάτια» (δείτε στο video).

 

 

 

 

Στην εκδήλωση συμμετείχαν και έλαβαν το λόγο: ο Ομότιμος καθηγ. Γεωλογίας-Γεωπεριβάλλοντος ΕΚΠΑ, κ. Σπυρίδων Λέκκας, ο αντιπεριφερειάρχης Αν. Αττικής κ. Πέτρος Φιλίππου, ο π. Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιάννης Σγουρός, ο περιφερειακός σύμβουλος με την «Δύναμη Ζωής», κ. Νάσος Αναγνωστόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος με την «180ο Η Αττική αλλάζει πρόσωπο» κ. Πάρης Ευαγγελίου, ο αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής και περιφ. σύμβουλος με την «Αττική» κ. Χάρης Δαμάσκος, ο περιφερειακός σύμβουλος με την «Αττική-Συμμέτοχοι στο Αύριο» κ. Ζαχαρίας Πελέκης, η αντιπρόεδρος του ΕΔΣΝΑ και δημοτική σύμβουλος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Αφροδίτη Μπιζά, ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου, Σωτήρης Μεθενίτης και ο περιφερειακός σύμβουλος με την «Αττική», κ. Γ. Σμέρος. Το Εθνικό Κοινοβούλιο εκπροσωπήθηκε από τους βουλευτές Αττικής, Ιωάννη Δέδε, Γιώργο Πάντζα, Νάσο Αθανασίου, Πάνο Σκουρολιάκο του ΣΥΡΙΖΑ, Γεώργιο Βλάχο, Αθανάσιο Μπούρα, Μάκη Βορίδη, Γεωργία Μαρτίνου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Κατσίκη των ΑΝ.ΕΛ και Εύη Χριστοφιλοπούλου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

 

Παρευρέθηκαν επίσης, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Παιανίας Ισίδωρος Μάδης, εκπρόσωποι, κομμάτων τοπικών  και νομαρχιακών οργανώσεων (ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Δ, ΚΚΕ, ΠΑΣΟΚ, ΟΝΝΕΔ), τοπικών συλλόγων Κορωπίου (εξωραϊστικοί, περιβαλλοντικοί, πολιτιστικοί, αιμοδοτικοί κ.α), ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κορωπίου, επαγγελματικές οργανώσεις (Ένωση Εμπόρων, Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Κορωπίου), αγροτικών συλλόγων Κορωπίου (ΑΣΚ, Κεκρωπία), αθλητικών συλλόγων καθώς και σχολείων δημοσίων και ιδιωτικών.

 

Από το Δημοτικό Συμβούλιο Κρωπίας παρευρέθηκαν, ο πρόεδρος του Δ.Σ Νίκος Γιαννάκος, ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ Γιώργος Κ. Γκίκας, η γραμματέας του Δ.Σ, Αγγελική Λειβαδίτου, οι αντιδήμαρχοι, Ανδρέας Ντούνης, Θοδωρής Γρίβας, Μανώλης Γρινιεζάκης, Γιώργος Ν. Γκίκας, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Αθηνά Κιούση και της ελάσσονος, Ευάγγελος Ρεμπάπης, δημοτικοί σύμβουλοι συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, Αντώνης Κορωνιάς, Θεοφάνης Μιχαιρίνας, Δήμητρα Μιχαιρίνα, Παναγιώτης Πολίτης, Σταμάτης Ντούνης, Αγγελική Μαρκαντώνη, Κωνσταντίνος Κωνσταντάρας, Κώστας Κιούσης, Δημήτρης Πιέτρης, Γεωργία Θεοχάρη-Μπούτση, Λάμπρος Γκοτζαμάνης, Μαργέττα Δημοπούλου, Ελένη Αθανάτου-Παπακωνσταντίνου, Στέλλα Αθανασίου, Δέδες Λιώνης, Διονύσης Κερασιώτης, Παναγιώτης Τσιμπικτσιόγλου, Ανδρέας Βραχάς.

 


Από: Βασιλική (ΠΠΚ)
 Μπράβο στον Δήμαρχο για την "δημοκρατική" συμπεριφορά του απέναντι στην Αθηνά Κιούση και στον Ευάγγελο Ρεμπαμπη ως επικεφαλείς της αντιπολίτευσης στο Κορωπί.
Εύχομαι στον Δήμαρχο στις επόμενες δημοτικές εκλογές να πάρει ποσοστό 99% μήπως μάθει τι εστί δημοκρατία της έκφρασης και να ακούγονται όλες οι γνώμες.
Από: Νυφίτσα
 1) Καλά θα κάνουμε όλοι μας να αφήνουμε τα πολιτικά πιστεύω μας ή τις πεποιθήσεις μας έξω από την πόρτα του Δημαρχιακού Μεγάρου
2) Πολυ δυνατή συγκέντρωση με κυρίαρχο ρόλο τους Δημότες Κορωπίου που τοποθέτησαν στην σωστή θέση τους βολευτες της Περιφέρειας.
3) Λάθος του Δημάρχου που μετά απο την ομιλία του δεν έδωσε τον λόγο στην Κυρία Κιούση και στον κύριο Ρεμπαμπη. Εάν όμως αγαπητή Βασιλική (ΠΠΚ) ο λόγος της κυρίας Κιούση θα ήταν ανάλογος της ανάρτησης της στο Facebook με αστειρηχτες κατηγορίες εναντίων του Δημάρχου, καλώς της πήραν το μικρόφωνο.
Από: Τάκης
 Καλά ρε Βασιλική, από όλο αυτό το σκηνικό αυτά έχεις να παρατηρήσεις εσύ.
Από: Μουγκα
 αντιδημοκρατικη φιεστα και οι νταβατζηδες την δουλεια τους μη τυχον και ακουστει αλλη αποψη
Από: Android 8.0 oreo
 Οι καλοπροαίρετοι και αφελής κάτοικοι του τόπου μας ζητούν την δέσμευση των βουλευτών για το θέμα των σκουπιδιών.
Σε ποιο θέμα που αφορά τον τόπο μας ή τα Μεσόγεια δεσμεύτηκαν και το τήρησαν;
Μήπως στο διάταγμα Υμηττού;
Από: Volvo
 Όταν κάποιος καβαλάει το καλάμι κ νομίζει ότι είναι μόνο αυτός, αργά ή γρήγορα θα πέσει και η πτώση θα είναι "βιαιη" κύριε Δήμαρχε
Από: ΤΖΠ
 Η πιο καιρια αντιδραση , στη συγκεκριμενη περιπτωση , ειναι να γινουν μεσα σε 2 χρονια ΟΛΕΣ οι αναπλασεις , ολων των λατομειων .
Το πρωτο βημα ειναι να κοστολογηθουν το αργοτερο σε 6 μηνες .
Μετα να κληθουν οι πολιτες του κορωπιου να συνδραμουν σε εναν ειδικο λογαριασμο για την πραγματοποιηση των αναπλασεων .
Οσοι πολιτες συμετασχουν θα απεχουν δικαιωματικα των δημοτικων τελων για "χ" χρονικο διαστημα (ειτε εν το συνόλο ειτε κατα ποσοστο % )

Ειναι κρισιμο να ξεκινησουν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και εστω στο πρωτο σταδιο οι αναπλασεις , ετσι ουτως ωστε να βρεθουν προ τετελεσμενου , και να μην ακυρωθουν τα σχεδια τους .

Απο εκει και περα θα εχει μπει σε εναν δρομο .

Από: Yaris 2014
 Όλοι οι Κορωπιωτες ενωμένοι ενάντια στα σκουπίδια.
Σαφές τό ενωτικό μήνυμα στην συγκέντρωση στο Δημοτικό κτίριο.
Μακρυά οι μεμψιμοιρίες της Αθήνας Κιούση και των υποστηρικτών. Είχαν το χρόνο από Αρχές Αυγούστου που έσκασε το θέμα να το αναδείξουν στην κοινωνία του Κορωπίου αλλά λόγω μόνιμων διακοπών τα αντανακλαστικά σε χειμερία νάρκη.
Αλήθεια περιμένει ή ονειρεύεται Δημαρχεία η Αθηνα Κιούση έχοντας υποστηρικτές με like -σχόλια από μόνιμο καναπέ;
Δεν κερδίζονται έτσι τα προβλήματα
Από: Καλιακούδα
 Δυστυχώς δόθηκε ο λόγος σε όλους τους επίσημους και ανεπίσημους εκπροσώπους της Δούρου και όχι στους τοπικούς φορείς και δημοτικές παρατάξεις. Έτσι θα σφυρηλατηθεί η ενότητα για να αποτρέψουμε τις δυσμενείς εξελίξεις;
Από εδώ και πέρα ας βάλουμε μυαλό και να αγωνιστούμε όλοι μαζί οργανωμένα και συντονισμένα.
Από: ΟΡΕΣΤΗΣ
 ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΑΣ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ. Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΕΝΩΜΕΝΗ ΟΠΩΣ ΠΡΟΧΤΕΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΔΙΝΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΣΗ ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ-ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ.
.

Από: Σωτήρης Πελ.
 Η 99% του κόσμου που ήταν στην συγκέντρωση ήταν και είναι υπέρ των προτάσεων Δημάρχου Δημήτρη Κιούση για τα σκουπίδια.
"Ανένταχτε δημότη" λέμε τώρα Ορεστακο, εσύ δεν το κατάλαβες;
Μόνη παραφωνία στο τέλος, οι φωνές Αθήνας Κιούση και Κερασιωτη.
Όσο για όποιες προτάσεις ακούστηκαν, η λογική λέει ότι συζητιούνται δύο Δημοτικό Συμβούλιο πρώτα από όλα.
Για το Κορωπί δεν βγαίνουν αποφάσεις με τακτική καφενείου.
Όνομα:
Σχόλιο:
 
 
Created by | INCOM CMS