Κορωπί
Η ΠΠΚ αποχώρησε από τη συνεδρίαση του Δ.Σ.

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

 

Με αποχώρηση από τη συνεδρίαση του τελευταίου δημοτικού συμβουλίου Κορωπίου απάντησε η δημοτική παράταξη «Πρωτοβουλία Πολιτών Κορωπίου», ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον αποκλεισμό της από την πρόσφατη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε για τη μεταφορά απορριμμάτων σε λατομία της περιοχής.

 

Σε σχετική ανακοίνωση κατηγορούν τον Δήμαρχο Δημήτρη Κιούση για προσβλητικές και υβριστικές εκφράσεις σε βάρος της παράταξής  ΠΠΚ. Επιπλέον ζητούν την παραίτηση του προέδρου του Δ.Σ. Κορωπίου, Νίκου Γιαννάκου, για τα όσα συνέβησαν στη συγκέντρωση για τα απορρίμματα, ως έμπρακτη απόδειξη για την πολιτική ευθύνη που ανέλαβε η δημοτική Αρχή.

 

 

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας Πολιτών Κορωπίου»:

 

Αγαπητοί Συμπολίτες,

 

Μετά τον αυθαίρετο και αντιδημοκρατικό (με κλείσιμο των μικροφώνων) αποκλεισμό μας από τη συζήτηση την Τετάρτη 20-9-2017, κατά τη μεγαλειώδη συγκέντρωση των Κορωπιωτών στο Δημαρχείο, προκειμένου να αποτραπεί ο σχεδιασμός μεταφοράς απορριμμάτων σε λατομικούς χώρους του Κορωπίου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας αποχωρήσαμε από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 27-9-2017.

 

Διαμαρτυρόμαστε επίσης και για τα όσα προσβλητικά –έως υβριστικά- εκτόξευσε ο Δήμαρχος σε βάρος της παράταξής μας με την «ανακοίνωσή» του για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο Δήμαρχος εμφανίστηκε ως … προστάτης μας προκειμένου, όπως γράφει, «να αποτρέψει νέα σφάλματά μας»!!!

 

Η θέση μας είναι γνωστή και ξεκάθαρη:

 

ΚΑΜΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΥΤΑ-ΧΥΤΥ, ΧΥΤΕΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΥΠΕΡΤΟΠΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ (ΤΡΙΑΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΥ, ΠΟΡΤΣΙ).

 

Αν τη θέση μας αυτή ο Δήμαρχος την θεωρεί … εσφαλμένη το μόνο που μπορούμε να υποθέσουμε είναι ότι ο αντιτίθεται σ’ αυτήν. Συγχαρητήρια …

 

Βαρύτατες ευθύνες, για τα όσα συνέβησαν επιρρίπτουμε και στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου., κ. Ν. Γιαννάκο, που ήταν ο Συντονιστής της συζήτησης στη συγκέντρωση της 20ής Σεπτεμβρίου. Ζητήσαμε την υποβολή της παραίτησής του από τη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. ως έμπρακτη απόδειξη για την πολιτική ευθύνη που αναλαμβάνει η Δημοτική Αρχή στην ανακοίνωσή της.

 

Δηλώνουμε ότι είμαστε αντίθετοι σε κάθε προσπάθεια φίμωσης  του δημοκρατικού διαλόγου, που είναι απαραίτητος για την ενότητα και συνεργασία στον κοινό στόχο όλης της πόλης μας.

 


Από: Marion Cobretti
 Υπάρχει ή δεν υπάρχει η ΠΠΚ στα δημοτικά συμβούλια, ένα και αυτό είναι.
Από: πολίτης της Αττικής
 Γιατί δεν ασκεί κριτική στην κ. Δούρου η ΠΠΚ γιά το θέμα , αλλά μονίμως στην δημοτική αρχή ;
Από: Ελενίτσα
 Εσείς κυρία Αθηνά , θα ζητήσετε την παραίτηση ή την συγγνώμη του Διονύση Κερασιωτη για το δημοσίευμα του στο Facebook για δήθεν υπολείμματα από μαζούτ στις παραλίες του Κορωπίου;
Απαντήστε και αφήστε για μετά την παραίτηση Γιαννάκου.
Από: Μάκης
 Αντί η ΠΠΚ να κάνει εποικοδομητική κριτική στα δημοτικά συμβούλια φεύγει ..... Να παραιτηθεί ο Γιαννάκος και γιατί οχί και ο Δήμαρχος και όλοι οι σύμβουλοι ώστε να μείνετε εσείς με 17 % . Ζητήστε πρώτα την παραίτηση της ομογάλακτης σας Ρένας για την οποία κάνατε τους εκλογικούς αντιπροσώπους και μετά μιλάμε .....
Από: Διονύσης Κερασιώτης
 «Ελενίτσα», τις πίσσες που πάτησα σε συγκεκριμένη παραλία (Νησί του Ντούνη) την Κυριακή 24/9 τις είδα με τα μάτια μου και θεώρησα χρήσιμο να το αναφέρω.

Από: ΟΡΕΣΤΗΣ
 -ΚΑΜΜΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΥΤΑ-ΧΥΤΥ,ΧΥΤΕΑ ...ΚΛΠ,ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ. ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΡΟΥ.
ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗΨ?
Ο ...ΧΑΛΑΡΟΣ ΟΜΩΣ κ ΚΙΟΥΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ...ΛΕΩ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ 2015-16 ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑ ΚΕΙΝΟΝ ,ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΠΙΟΥ.
-ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΑΡΑΓΕ,ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ?
ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ .. ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠ`ΕΜΑΣ?.
Από: ΚΟΡΩΠΙΩΤΗΣ
 Η Τοπική του ΣΥΡΙΖΑ , γιατί δεν παίρνει θέση υπέρ του Δήμου και κατά της Δούρου. Ακούσαμε τα στελέχη της ΠΠΚ & ΣΥΡΙΖΑ να φωνάζουν μέσα στο αμφιθέατρο οτι δεν υπάρχει καμμιά μελέτη και οτι είναι ψεύτης ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος που μιλήσαν για την μελέτη της ΔΟΥΡΟΥ. Ολοι κουφοί είμασταν....
Υ.Γ. ΠΠΚ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΑ !!!!
Από: pëllumb
 Κορωπιώτη εγώ δεν έχω δει καμία κωλοτούμπτα της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ. Από την αρχή ήταν ξεκάθαρη η θέση της.
Από: Σωτήρης Πελ.
 Μην λέμε τα ίδια και κουράζουμε τους αναγνώστες του mesogianews.
Κάτι σαν τον Ορέστη, που έχει γίνει πολύ κουραστικός.
Θα συμφωνήσουμε όλοι μας πως η συγκέντρωση για τα σκουπίδια ΔΕΝ ήταν κάποια κομματική συνέλευση ή πολιτικός γάμος συγγενών -φίλων.
Ήταν μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα σκουπίδια που η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ , τα ιδεολογικά αδέρφια της ΠΠΚ θέλουν να φέρουν στο Κορωπί.
Όσο για σένα....... ΟΡΕΣΤΗ.
Έγραψες τα ίδια και στο facebook επώνυμα. Μίλησες για Δήμαρχο γειτονικού Δήμου και διάφορες αερολογιες. Έφαγες όμως τα διαδικτυακά "σκαμπιλια" σου όπως σου αρμοζανε.......ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΕΣ.
Καλή σου χώνεψη.
Από: Ελενίτσα
 Διονύση καλησπέρα και χρόνια πολλά για την γιορτή σου.
Χαίρομαι πολύ για την απάντηση σου, άσχετα εάν δεν με ικανοποιεί.
Χαίρομαι εις διπλούν που εκτός από το Δρόμος του ΝΑΤΟ -Προαστιακός ξέρεις και το νησί του Ντουνη.
Προβληματίζομαι όμως πως εκείνη την στιγμή που είδες το μαζούτ ή κατι άλλο στη παραλία δεν είχες τα συνεργα σου.
Κάποια φωτογραφική ή κινητό πως δεν ήταν δίπλα σου;
Εδω για ασήμαντα πράγματα δημιουργείς ολόκληρα θέματα, πως σου διέφυγε αυτό!!!!!!!!
Εκτός......
Λέγω εκτός, εάν έπεσες θύμα ανώνυμων ιντερνετικών σουλατσαδωρων με μανδύα συλλόγου περιοχής του Κορωπίου που με στόχο την εμπάθεια διαδίδει ψευδεις ειδήσεις.
Εγώ, πάντα χιλιοδιασταυρωνω πληροφορίες, φρόντισε και εσύ.
Από: ΟΡΕΣΤΗΣ
 ΣΩΤΗΡΗ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ...ΑΧ ΡΕ ΜΑΡΙΝΑ !! ΒΟΥΛΟΜΕΝΟ ΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ!!!
Από: Mairoula G.
 Ολοκάθαρη η θέση της Πρωτοβουλίας για το θέμα των σκουπιδιών.
Γιατί ψάχνω στην εφημερίδα της αυτό το πράγμα και δεν μπορώ να το βρω;
Ο Υπεύθυνος Ύλης της εφημερίδας μπορεί να με βοηθήσει;
Ορέστη........, στείλε ένα μήνυμα στο Viber.
Από: Κικίτσα
 Αγαπητή Ελενίτσα, η διασταύρωση είναι περιττή οταν σου κολήσει η πίσσα στο πόδι και ψάχνεις τρόπο να την καθαρίσεις.
Επίσης θεωρώ οτι να πέσει και να σκοτωθεί άνθρωπος επειδή κανένας δεν παίρνει την πρωτοβουλία να κόψει και να καρφώσει μια τάβλα σε μια γέφυρα δεν είναι ασήμαντο γεγονός.
Τέλος, η πετρελαιοκηλίδα ήρθε και στην αγαπημένη παραλία όπως και σε τόσες άλλες. Σιγά τη δυσφήμιση και την υποβάθμιση του τόπου. Ο κόσμος το εχει τούμπανο... εμείς θέλουμε και φωτογραφία.
Από: ΟΡΕΣΤΗΣ
 Mαρουλιο μου την ανακοινωση της Κιουση την γραφει εδω !! απο πανω- -πανω !! κοιτα !! μηπως θελεις να σου στειλω αυτα που γραφει ΤΟ ΒΗΜΑ και που υποτιθετε οτι ειναι ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ .
---ΘΑ ΦΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ .
ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΛΠ... ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ
--ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ-- ΛΕΣ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ.
Από: Σωτήρης Πελ.
 Κικίτσα , σε ποιο σημείο της παραλίας βρέθηκαν απομεινάρια του μαζούτ ή της πετρελαιοκηλίδας;
Να πάμε να τα δούμε και εμείς γλυκιά μου, όχι μόνο εσύ.
Ελπίζω να μην τα μπερδεύεις με τα κόπρανα χήνας που έχουν συνδημότες στην αυλή τους.
Από: Τάκης
 Κικίτσα, ο καναπές που κάθεσαι είναι μεγάλος? Χωράει δηλαδή καμιά 10αρια άτομα, τους έχεις μαζέψει όλους σπίτι και δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις! Σου λένε γράψε και τούτο γράψε και εκείνο …
Σήκωσε και τους άλλους από τον καναπέ και ξεκινήστε δράση, εάν υπήρχε πίσσα στην Αγ. Μαρίνα θα το είχατε κάνει σημαία. Για τα σανίδια, αυτός που τράβηξε την φωτογραφία θα ήταν και πολύ μάγκας εάν έκοβε και κάρφωνε μια τάβλα εκεί που έλειπε! Τόσο απλά!
Από: Νυφίτσα
 Μιας ο Διονύσης Κερασιωτης δεν είχε έτοιμη την απάντηση στο τάμπλετ του ,στο ερώτημα του Θοδωρή Γρίβα για το μαζούτ, κάτσε Κικίτσα εσύ και γράψε μια αναφορά. Οι φωνές του Γρίβα ακούγονταν μαθαίνω μέχρι το ισόγειο, o Διονύσης γιατί σιωπούσε;
Ορέστη γύρνα στο στοιχακι που μιλάει για σένα και τον πυροσβέστη.
Στο γράψανε και άλλοι.
Δεν πείθεις ρε μεγάλε.
Στις αναρτήσεις σας στο ιντερνέτ , τα άτομα , κατά 70% είναι από την Αθήνα, τι να λέμε τώρα.
Από: #ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ
 Η ΑΠΌΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΊ ΔΕΝ ΠΑΡΘΗΚΕ ΑΠΌ ΤΟΝ ΔΉΜΑΡΧΟ Δ.ΚΙΟΥΣΗ ΑΛΛΆ ΑΠΌ ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΆΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΌΡΓΑΝΑ ΤΟΥ.
ΑΥΤΌ Η ΠΠΚ ΚΑΙ ΟΙ ΥΜΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
ΕΔΩ ΠΑΠΑΣ,ΕΚΕΙ ΠΑΠΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ; ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΕΛΕΤΕ;
ΠΑΡΑΠΆΝΩ Ο ΠΙΟ ΕΝΦΙΑΦΕΡΟΝ ΕΊΝΑΙ Ο ΓΕΡΌ-ΟΡΕΣΤΗΣ.
ΤΑ ΓΡΑΦΌΜΕΝΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΌΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΊΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΊΔΗ.
ΟΡΕΣΤΗ, ΜΗΠΩΣ ΕΣΎ ΉΣΟΥΝ ΑΠ ΕΞΩ ΑΠΌ ΤΟ ΑΜΦΙΘΈΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΑΛΟΥΣΕΣ ΠΩΣ "ΕΛΆΤΕ ΝΑ ΑΚΟΎΣΕΤΕ ΤΟΝ ΨΕΎΤΗ ΚΙΟΥΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΆΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΊΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ";
ΜΕΤΑ ΑΜΟΙΡΟΙ ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΟ.
Από: Πιπίτσα
 Αναρωτιέμαι γιατί υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν προσωπική προσβολή το θέμα της πετρελαιοκηλίδας στην αγαπημένη παραλία. Μήπως τελικά είναι απλά μια αφορμή για επίθεση για ξεκαθάρισμα παλιών λογαριασμών; Γιατί στην παραλία αυτή δε πατάνε. Πως κόπτονται έτσι; Άσε που είναι τόσο παρατημένη και αναξιοποίητη που είναι να κλαις για την αδιαφορία του Δήμου. Φαίνεται σαν οι Κορωπιώτες να έχουν ξεμείνει στη δεκαετία του 80'. Προσωπική μου άποψη και εντύπωση "χωρίς άρματα και καναπέδες". Φιλάκια σε όλους εκείνους που μισούν τις πετρελαιοκηλίδες και τους αρέσουν να τη λεν υπογράφοντας με υποκοριστικά και άλλα εμπνευσμένα ψευδώνυμα. Στο δρόμο όμως λεν γλυκά και ευγενικά "καλημέρα σας".
Από: Φυλίτσα
 Αγαπητέ Τάκη, γιατί επιμένεις να θεωρείς οτι η πετρελαιοκηλίδα ήρθε για να βλάψει εσένα πολιτικά και κάποιοι πρέπει να το εκμεταλλευτούν εναντίον σου;
Τώρα για τη σανίδα, τι να κάνουμε ο Δήμος έχει τα μέσα αλλά πρέπει να έχει και τη διάθεση να ανταποκριθεί. Επίσης, διαθετει και κανα 2-3 φορτηγά χαλίκι κτλ κτλ για να κλείσει καμιά λακκούβα πριν σπάσει το αυτοκίνητο του κανένας χριστιανός βιοπαλαιστής που πάει στη δουλειά του με το τρένο και θέλει να παρκάρει. Η διευκόλυνση του κόσμου θέλει και λίγο διάθεση. Δεν θα εξηγούμε τα αυτονόητα.
Από: Ρίτσα απο το Σωτηρούλα
 Αγαπητέ Σωτήρη,
Οι φωτογραφίες σε ενοχλούν, δεν πιστεύεις στις πίσσες παρόλο που έχει βουήξει ο τόπος και δυστυχώς μένεις σε ένα τόπο που κάποιοι είναι τόσο χωριάτες που έχουν οικόσιτα στο σπίτι τους. Σε νιώθω στο πόνο σου.
Από: Νιτσα
 Γλυκέ Νυφίτσα, άμα χρειάζεσαι γραμματέα για τις αναφορές σου, θα καταβάλεις και το αντίστοιχο χρηματικό τίμημα. Τι τσάμπα;
Άσε - θα σου πάρω και σένα ένα τάμπλετ να μη στενοχωριέσαι. Θα έχει μέσα όλα τα SOS.
Από: Σας έχουν πάρει χαμπάρι
 Αγαπητέ- και όσοι συμφωνούν μαζί σου, είσαι αρκετά μεγάλος και έχεις κατανοήσει ότι κάποτε μπορεί να έχει και ο απέναντι δίκιο και μπορεί να προσφέρει κάπου. Όταν δε αφήνεις να μιλήσει ο άλλος - καθόλου την έχεις "βάψει". Έχεις πιάσει πάτο. Έχεις πανικοβληθεί, νιώθεις ανίσχυρος κτλ.
Θυμήσου ότι δεν έχεις δικαίωμα να θεωρείς τους άλλους β' κατηγορίας, επειδή έπιασες μια θεσούλα που αύριο- μεθαύριο δε θα την έχεις.
Είναι νόμος που ισχύει εις τον αιώνα τον άπαντα και δε μπορείς να τον καταργήσεις όσο και να προσπαθήσεις.
Φιλικά
Από: Νυφίτσα
 Ένας δημότης=+5 ονόματα ίδια κτλ
Άκου αγαπητέ με ψευδώνυμα Πίτσα, Πιπίτσα........ πίτσα από την Βιλγαρία ή Ριμανια.
Ωραία τα λες, γιατί δεν κατεβαίνεις για Δήμαρχος;
Από: Τάκης
 Ρε πόσο μεγάλος είναι αυτός ο καναπές, μέχρι και φαντάσματα με γυναικεία υποκοριστικά χωράει.
Από: Βρε νυφίτσα
 μη το χρησιμοποιείς αυτό το ψευδώνυμο πάρε απο τα άλλα που'χεις. Είναι καλύτερα γιατί δεν είναι "σκιαχτικά" και δεν είσαι και τόσο κακός που μας πλασάρεσαι. Είσαι και έξυπνος - το "πιάσες" το κόλπο γκροσο.
Τάκη έχεις μεγαααάλη φαντασία και είναι προσόν.
Συγνώμη για τα προσωπικά σχόλια -ας ευθυμήσουμε και λίγο. Εδω έχει πλάκα γενικώς.
Από: μουγκα
 νυφιτσα εσυ που ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ τα δημοτικα συμβουλια επρεπε να μπορεις να καταλαβεις πιο πολλα τα ακους και ζωντανα ολα
Από: Νυφίτσα
 
Μουγκα, τα "σκαμπιλια," την Κυριακή το βράδυ στο δημοτικό αμφιθέατρο ακούστηκαν μέχρι το ΟΑΚΑ. Τα τρώγαμε μαζί με τον "βρε Νυφιτσα".
Όλο το Κορωπί το έμαθε, εσύ ψάχνεται;
Από: anti-mougka
 
Όταν σε φτύνουμε και σε κάνουν μούσκεμα, δεν φταίει το αδιάβροχο.
Επειδή είμαι εντός συμβουλίου, άσε την ΝΥΦΊΤΣΑ και κυνηγα την σκιά σου.
Από: Βρε νυφίτσα
 Χαλάρωσε λίγο θα σ' ανέβει η πίεση και δε κάνει στην ηλικία σου. Πάμε και φαρμακείο να μας δώσει τίποτα ο Αυγερινός για τη πρησμένη μούρη.
Επίσης, το φτύσιμο είναι μεγάλη σιχαμάρα και κάνει μόνο για γήπεδο και οχι για δημοτικό συμβούλιο που απαιτεί και κάποιο "επίπεδο".
Από: μουγκα
 νυφιτσα αραγε πληρωνεσαι για να παρακολουθεις τα δημ συμβουλια σαν γλαστρα
Από: Νυφίτσα
 Το επίπεδο μου με ρίζες Μεταξουργείου δεν μπορώ να το συγκρατήσω εντός 4 τοίχων ενός δημοτικού συμβουλίου.
Με τον ...... Λάκη , κάντε λέμε πλάκα. Με μένα δεν σε παίρνει "βρε Νυφίτσα'' .
Από: Νυφίτσα
 Μακάρι να πήγαινα σε δημοτικά συμβούλια Μουγκα.Θα μου λυνόταν η απορία εάν εσύ που είσαι και κομματικός γραμμένος πληρώνεσαι με ή χωρίς μπλοκακι .
Ευτυχώς που γράφεις με ψευδωνυμο, γιατί κάποιους άλλους που μίλησαν σε συγκεντρώσεις ακόμα τους χαιρετανε με ανοιχτές παλάμες.
Από: Μουγκα
 νυφιτσοβαγγελακη γεια σου
Από: Νυφίτσα
 
Όταν όλοι σε φτύνουν Μουγκα και βλέπεις παντού εφιάλτες πάνω σε ένα άτομο Πχ Βαγγελης, όπως λες , τότε ξεκινάς να παίζεις το γνωστό παιχνίδι Τζώνη Φαπα!!!!!!!!
Γιατί δεν πιάνεις τον Βαγγέλη , μιας και τον βλέπεις σε δημοτικά συμβούλια να του πουλήσεις αερολογιες;
Όνομα:
Σχόλιο:
 
 
Created by | INCOM CMS