Κορωπί
Ρομά είχαν ρημάξει τις μονοκατοικίες

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023   Μεσογιανες.γρ Mesogianews.gr

Τα τέσσερα άτομα που συνελήφθησαν χθες στην Αττική Οδό είχαν ρημάξει τις μονοκατοικίες στο Κορωπί. Πρόκειται για Ρομά ηλικίας 50, 27, 24 και 22 ετών, κάτοικοι Μενιδίου, οι οποίοι από τα Χριστούγεννα μέχρι και χθες είχαν εισβάλει σε τουλάχιστον επτά σπίτια, ένα στο Κίτσι, ένα στον Καρελλά και τα υπόλοιπα στην πόλη του Κορωπίου. Μάλιστα σε μία περίπτωση εισέβαλαν σε δύο γειτονικά σπίτια.

Συνήθως χτύπαγαν πρωί και μεσημέρι, αλλά χθες δεν στάθηκαν τυχεροί. Σύμφωνα με πληροφορίες του Mesogianews, χθες το μεσημέρι, εξερχόμενοι από οικία που μόλις είχαν ληστέψει, έγιναν αντιληπτοί από έναν γείτονα ο οποίος συγκράτησε την πινακίδα του οχήματός τους και ενημέρωσε την αστυνομία. Αμέσως δόθηκε σήμα για έλεγχο του οχήματος.

Μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών δυνάμεων, εντοπίστηκαν να κινούνται στο ύψος της εξόδου 14 (Ανθούσα) της Αττικής Οδού. Ο οδηγός δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικού και ξεκίνησε επεισοδιακή καταδίωξη μέχρι την έξοδο 8 (Μεταμόρφωση), όπου προσέκρουσε στο διάζωμα και ακινητοποιήθηκε.


Από: John D.
 Επιτέλους.
Αμάν πια με όλους αυτούς που μας έχουν ρημάξει.
Να τους βάλουν 30 χρόνια μέσα όμως, όχι αύριο να είναι πάλι έξω.
Δεν είμαστε ασφαλείς ούτε μέσα στο ίδιο μας το σπίτι.
Έχει καταντήσει Αίσχος όλο αυτό.
Από: Σοφια
 Συγχαρητηρια στο σώμα των αστυνομικών και εννοείται στον άνθρωπο που πήρε τον αριθμό του οχήματος.
Όνομα:
Σχόλιο:
 
 
Created by | INCOM CMS