Μαρκόπουλο
Τα παιδιά ζωγραφίζουν ευχητήριες κάρτες

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

 

O Δήμος Μαρκοπούλου προσκαλεί τα παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών να  ζωγραφίσουν την πιο όμορφη και φανταστική  χριστουγεννιάτικη "Ευχή" σε μία κάρτα,  που θα στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης.

 

Τα είκοσι καλύτερα έργα, θα δημοσιευτούν στο site του Δήμου Μαρκοπούλου, ενώ τα έξι καλύτερα, θα γίνουν μεγάλες αφίσες και θα στολίζουν για την περίοδο των γιορτών το Δημαρχείο Μαρκοπούλου.

 

Ένα έργο θα γίνει η ευχετήρια κάρτα του Δημάρχου και ο δημιουργός της μαζί με την οικογένειά του, θα έχουν ελεύθερη είσοδο στο δημοτικό κινηματοθέατρο «Άρτεμις», για την χειμερινή σεζόν 2017-2018.

 

 

Προδιαγραφές έργου:

 

Η ζωγραφιά θα πρέπει να έχει τη μορφή "κάρτας".

 

Το φύλλο σχεδίου θα πρέπει να είναι χαρτόνι ή χοντρό χαρτί, οποιουδήποτε χρώματος, διπλωμένο στη μέση σαν κάρτα, με διαστάσεις έως 21 x 30εκ.

 

Τα υλικά μπορούν να είναι μαρκαδόροι, ξυλομπογιές, μολύβι, κολλάζ ή μικτή τεχνική. Δεκτές γίνονται και τρισδιάστατες κάρτες.

 

Μην ξεχάσετε να γράψετε στο πίσω μέρος της ζωγραφιάς το ονοματεπώνυμο του δημιουργού, καθώς επίσης την τάξη και το σχολείο του ή το Τμήμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα «Αθλητισμός & Πολιτισμός για Όλους».

 

 

Τα έργα μπορούν να παραδοθούν:

 

1. Στο γραφείο που βρίσκεται στο ισόγειο, στην είσοδο του Δημαρχείου Μαρκοπούλου.

 

2. Στο δημοτικό υποκατάστημα στο Πόρτο Ράφτη, καθημερινές, 8:00 με 15:00.

 

Η τελική ημερομηνία παράδοσης της κάρτας είναι η Τετάρτη, 13 Δεκέμβρη 2017.

 


Όνομα:
Σχόλιο:
 
 
Created by | INCOM CMS