Μαρκόπουλο
Χριστούγεννα στο Μαρκόπουλο

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

 

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, στο πνεύμα των εορταστικών ημερών, διοργανώνει και σας προσκαλεί, σε μία σειρά Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων, για μικρούς και μεγάλους, με ελεύθερη είσοδο!

 

Οι Άγιες αυτές Ημέρες, αποτελούν μια ξεχωριστή αφορμή, για να αφήσουμε στην άκρη τα προβλήματα της καθημερινότητας, να αλλάξουμε διάθεση και να απολαύσουμε ανέμελοι, όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, τις εκδηλώσεις!

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ:

 

«ΑΛΑΤΙ ΨΙΛΟ, ΑΛΑΤΙ ΧΟΝΤΡΟ» : ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ - ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΜΙΛΟ «ΜΥΡΡΙΝΟΥΣ».

 

Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017, στις 11 π.μ. Στο δημοτικό κινηματοθέατρο «Άρτεμις»: Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο.

 

Τα παιδικά και εφηβικά τμήματα του Χορευτικού – Λαογραφικού Ομίλου Μαρκοπούλου Πόρτο Ράφτη «Μυρρινούς», παρουσιάζουν σε εορταστικό κλίμα, παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα! Κάλεσμα προσφοράς τροφίμων μακράς διαρκείας, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μαρκοπούλου.

 

 

ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΥΧΕΣ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ: Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ!

 

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017, στις 12 μ. Στην κεντρική πλατεία Μαρκοπούλου.

 

Το Δέντρο θα το στολίσουν όλες οι κάρτες «Ευχές» των παιδιών που συμμετείχαν στον διαγωνισμό «Ζωγραφίζοντας τις Χριστουγεννιάτικες Ευχές», που διοργάνωσε για 5η συνεχή χρονιά, ο Δήμος Μαρκοπούλου, για όλους τους μαθητές 4 έως 12 ετών.

 

 

Όλες οι ζωγραφιές θα παραμείνουν εκεί καθ’ όλη την διάρκεια των Εορτών, ενώ στην εκδήλωση, θα ανακοινωθούν τα 6 έργα που θα γίνουν αφίσες και θα στολίζουν το Δημαρχείο Μαρκοπούλου και ο νικητής, του οποίου η ζωγραφιά, θα κοσμήσει την ευχετήρια κΚάρτα του Δημάρχου και βέβαια, θα κερδίσει το μεγάλο δώρο!

 

Ο γνωστός Ταχυδακτυλουργός Πλάτων θα εντυπωσιάσει τους μικρούς και μεγάλους φίλους, με ταχυδακτυλουργικά κόλπα! Ο Πλάτων θα φέρει μαζί του στο Μαρκόπουλο και την παρέα του: Τον Ζογκλέρ, τον Κλόουν και τους καλύτερους στις εντυπωσιακές .. Μπαλονοκατασκευές! Επίσης, παρά το φορτωμένο του πρόγραμμα, ο Άγιος Βασίλης, θα παραβρεθεί στην γιορτή και θα ακούσει τις ευχές όλων των παιδιών !

 

Στην εκδήλωση ακόμα, θα γίνει αφήγηση παραμυθιών, με καλικάντζαρους και ξωτικά, από την Χριστουγεννιάτικη παράδοση!

 

 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ EΚΘΕΣΗ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑΣ ΚΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ.

 

Γιορτή εγκαινίων: Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου, στις 7 μ.μ. Διάρκεια Έκθεσης: Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου έως και Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου, 9 π.μ. – 1 μ.μ., καθημερινές, εκτός αργιών. Στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μαρκοπούλου (οδός Παπαβασιλείου 34).

 

Τα Παιδικά Τμήματα Ζωγραφικής του Προγράμματος «Αθλητισμός & Πολιτισμός για όλους» διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικη παιδική έκθεση χειροτεχνίας και ζωγραφικής.

 

Η γιορτή εγκαινίων της Έκθεσης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου, με την συμμετοχή της Παιδικής Νεανικής Χορωδίας του Δήμου Μαρκοπούλου, υπό την διεύθυνση του μαέστρου, κου Ανδρέα Πυλαρινού! Στην εκδήλωση θα συμμετέχει, επίσης, η Μαρία Λεμπέση, με αφήγηση του παραμυθιού «Ο θρύλος του πρώτου Χριστουγεννιάτικου Δέντρου», ενώ θα διοργανωθεί και ένα ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο εργαστήριο ζωγραφικής!

 

 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ.

 

Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 8 μ.μ. Στο δημοτικό κινηματοθέατρο «Άρτεμις»: Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο.

 

Η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη συναυλία, με την συμμετοχή της μπάντας και της μπαντίνας της Φιλαρμονικής Μαρκοπούλου, υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού Γάσπαρη Μαμμά!

 

Ένα μοναδικό ταξίδι στις κλασικές και τζαζ Χριστουγεννιάτικες μελωδίες!

 

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη, σε όλες τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Μαρκοπούλου!

 


Όνομα:
Σχόλιο:
 
 
Created by | INCOM CMS