Μαρκόπουλο
Σχεδόν 2εκ. για έργα στον Δήμο Μαρκοπούλου

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

 

Δύο νέα σημαντικά έργα για τον Δήμο Μαρκοπούλου εγκρίθηκαν από το Περιφερειακό Συμβούλιο στη συνεδρίαση της 21ης Δεκεμβρίου, μετά από σχετική εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου.

 

Συγκεκριμένα εγκρίθηκαν τα εξής έργα:

 

Συντήρηση ασφαλτικών οδοστρωμάτων στο Πόρτο Ράφτη συνολικού προϋπολογισμού 1.026.720,00€ (με ΦΠΑ). Συντήρηση του οδοστρώματος των οδών: Ελ. Βενιζέλου (από τη συμβολή της με την οδό Μαρκοπούλου μέχρι την οδό Πανοράματος) και Σωτήρος (από τη συμβολή της με την οδό Αγίας Μαρίνας μέχρι την Ελ. Βενιζέλου). Οι εργασίες που προβλέπεται να εκτελεσθούν αφορούν συνοπτικά σε καθαιρέσεις υφιστάμενων στοιχείων κατασκευών, χωματουργικά, αντικατάσταση αγωγών ύδρευσης, αποκατάσταση ασφαλτικής στρώσης κυκλοφορίας, τοποθέτηση οριζόντιας σήμανσης. Το έργο θα δημοπρατηθεί και θα εκτελεσθεί από τον Δήμο Μαρκοπούλου.

 

Η ανακατασκευή του στίβου στο δημοτικό στάδιο Μαρκοπούλου, συνολικού προϋπολογισμού 800.000,00€ (με ΦΠΑ). Προβλέπεται η κατασκευή έξι λωρίδων αγωνισμάτων δρόμων και ταχυτήτων και μιας λωρίδας ασφαλείας, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της απαιτήσεις της FIFA και της IAAF. Για το έργο αυτό θα υπογραφεί τριμερής προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Μαρκοπούλου και του ΝΠΔΔ «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ», στο οποίο ανήκει το δημοτικό στάδιο Μαρκοπούλου, ενώ η δημοπράτηση και η εκτέλεση του έργου θα γίνει και σε αυτή την περίπτωση από τον Δήμο Μαρκοπούλου.

 


Από: ΤΖΠ
 Οκτακοσια ΟΛΟΚΛΗΡΑ χιλιαρικα για σοβρακα και φανελλες που ελεγε και ο Πανουσης . Στον πολιτισμο , στην φυλαξη , ή στην υγεια ,ποσες τρυπες θα εκλειναν τα 800 000 ?
Εβγαλε ποτε ενα ερωτηματολογιο, και να ρωτησει τους πολιτες ΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙ ???
Όνομα:
Σχόλιο:
 
 
Created by | INCOM CMS