Μαρκόπουλο
1ο OPEN RAPID Τουρνουά Σκακιού

Τετάρτη 13 Απριλίου 2022   Μεσογιανες.γρ Mesogianews.

Το 1ο OPEN RAPID Τουρνουά Σκακιού με τίτλο «Μαρκόπουλο – Πόρτο Ράφτη, Σκάκι για Όλους», διοργανώνουν ο Α.Ο.Μαρκοπούλου και ο Δήμος Μαρκοπούλου, που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 28 – 29 Μαΐου 2022 στην κεντρική πλατεία Μαρκοπούλου (28/5) και στο λιμάνι του Πόρτο Ράφτη (29/5).

Ένα φιλικό τουρνουά για όποιον αγαπά το σκάκι ή επιθυμεί να το γνωρίσει καλλίτερα! Ένα τουρνουά πραγματικά για όλους. Τα τμήματα σκακιού του ΑΟ Μαρκοπούλου Chess Club θα είναι εκεί, σε μία γιορτή σκακιού, για τη διάδοση και προώθηση του αγαπημένου παιχνιδιού!

«Το σκάκι δεν είναι ένα απλό επιτραπέζιο παιχνίδι, αντίθετα είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής που δίκαια θεωρείται ο εκφραστής του πνευματικού αθλητισμού επί αιώνες.

Η διοργάνωση της συγκεκριμένης πολιτισμικής δράσης καλλιεργεί την ευγενή άμιλλα και την συνεργασία. Το σπουδαιότερο όμως είναι πως δίνει τη δυνατότητα σε όλους μας, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου, εθνικότητας, να συμμετάσχουμε και να περάσουμε δημιουργικό χρόνο με τις οικογένειες μας, παίζοντας σκάκι σε υπαίθριους χώρους του Δήμου μας. Σκεφτόμαστε δημιουργικά και παίζουμε Σκάκι, διαδίδοντας και προωθώντας παράλληλα το δημοφιλέστερο παιχνίδι στον κόσμο!

Σας προσκαλούμε όλους να αγκαλιάσετε τη νεοσύστατη δράση μας, δηλώνοντας τη συμμετοχή σας από τις 11 έως τις 29 Απριλίου στα τηλέφωνα 22990 20177 και 22990 20174.

Ας κάνουμε το σκάκι θεσμό και παράδειγμα πολιτισμού για μικρούς και μεγάλους! «Παίξε το άνοιγμα σα βιβλίο, το κεντρικό παιχνίδι σα μάγος και το τελικό σα μηχανή» – Rudolf Spielmann - » τονίζει η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, κα Μελπομένη Βαμποράκη.

Πρόγραμμα και στοιχεία διοργάνωσης, όροι και τρόποι συμμετοχής 


Όνομα:
Σχόλιο:
 
 
Created by | INCOM CMS