Μαρκόπουλο
Απολαμβάνουμε τη θάλασσα με ασφάλεια

Σάββατο 21 Μαΐου 2023   Μεσογιανες.γρ Mesogianews.gr

Με αφορμή την έναρξη της θερινής λειτουργίας της δημοτική πλαζ Αυλακίου, ο Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), διοργανώνουν και σας προσκαλούν στην ενημερωτική δράση με θέμα «Απολαμβάνουμε τη θάλασσα με ασφάλεια», την Πέμπτη 25 Μαΐου και ώρα 11:00 π.μ. στη δημοτική πλαζ Αυλακίου.

Θα περιλαμβάνει εκτενή ενημέρωση για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που μας αφορούν όλους, όπως τι πρέπει να προσέχουμε πριν και κατά τη διάρκεια της κολύμβησης στη θάλασσα, μέτρα πρόληψης θερμοπληξίας, βασικές αρχές Α΄ βοηθειών και διάσωσης κ.ά., από το ειδικευμένο Ναυαγοσωστικό και Νοσηλευτικό προσωπικό της δημοτικής πλαζ.

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί επίδειξη της μεθόδου Καρδιαναπνευστικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ), ενώ το κοινό θα έχει την ευκαιρία να θέσει τις δικές του ερωτήσεις.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση για τα αναγκαία προληπτικά μέτρα και τις βασικές τεχνικές άμεσης βοήθειας, που μπορούμε όλοι να εφαρμόσουμε, έτσι ώστε να απολαύσουμε ένα όμορφο και ασφαλές καλοκαίρι.


Όνομα:
Σχόλιο:
 
 
Created by | INCOM CMS