περιβάλλον
Η πρώτη συνάντηση του ΣΠΑΥ για το 2017

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

 

Την πρώτη του συνεδρίαση για το 2017 πραγματοποίησε χθες το απόγευμα στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου στην Παιανία το διοικητικό συμβούλιο του διαδημοτικού Σύνδεσμού Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) .

 

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα εκσυγχρονισμού και ανάπτυξης του ΣΠΑΥ για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των κινδύνων που απειλούν το φυσικό περιβάλλον και όλοι οι Δήμαρχοι ανανέωσαν τις προσωπικές τους δεσμεύσεις για την συνέχιση του κοινού αγώνα για τον φυσικό μας πλούτο.

 

Ο ΣΠΑΥ έχει σκοπό του την προστασία και ανάπτυξη του Υμηττού, τη διατήρηση της χλωρίδας και της πανίδας, καθώς επίσης την προστασία και του ιστορικού πλούτου της ευρύτερης περιοχής του Υμηττού.

 

Παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του ΣΠΑΥ και Δήμαρχος Ηλιούπολης κ.Βασίλης Βαλασόπουλος, ο Δήμαρχος Παιανίας κ. Σπύρος Στάμου, ο Δήμαρχος Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Ιωάννης Σταθόπουλος, ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, ο Δήμαρχος Βύρωνα κ. Άκης Κατωπόδης, ο Αντιπρόεδρος του ΣΠΑΥ κ. Παναγιώτης Αγγελόπουλος. ο Αντιδήμαρχος Παιανίας και υπεύθυνος της Πολιτικής Προστασίας κ. Κώστας Πρίφτης και ο Αντιδήμαρχος Κρωπίας και υπεύθυνος της Πολιτικής Προστασίας κ. Θοδωρής Γρίβας. 


Όνομα:
Σχόλιο:
 
 
Created by | INCOM CMS