απόψεις
Όλα τριγύρω αλλάζουν κι εμείς στον κόσμο μας

Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

 

Η Σαγκάη πέφτει 8%, το Χονγκ Κονγκ 5%, το Τόκιο 5%, τα προϊόντα όλα πτωτικά, το πετρέλαιο κάτω από τα 40, ο χρυσός ανοδικά, το Ευρώ ανοδικά (δεν ξέρουν τίποτα αυτοί οι Γερμανοί) και όλος ο κόσμος ψάχνει ασφαλές καταφύγιο από τη μεγάλη μπόρα που έρχεται. Όλος; Όχι βέβαια.

 

Το μικρό Γαλατικό χωριό στα νοτιοανατολικά της αυτοκρατορίας αντιστέκεται, και το μόνο που φοβάται είναι μην του πέσει ο ουρανός στο κεφάλι. Σαν να μην τρέχει τίποτα, συνεχίζονται τα μπάνια του Έλληνα Λαού, παράλληλα με τις προετοιμασίες για την ετήσια κινητή γιορτή της Δημοκρατίας. Τις εκλογές βρε κουτά!

 

Εννοείται του κανονικού του Έλληνα Λαού, που έχει ακόμα μισθό, έστω και κουτσουρεμένο, όχι του άλλου του φασιστικού γερμανοτσολιά που είναι στην ανεργία ή ετοιμάζεται να κλείσει το μαγαζί του λόγω όλης της κατάστασης που θα συνεχισθεί τουλάχιστον μέχρι τέλη Οκτωβρίου. (δεν φτάνει να γίνουν οι εκλογές, πρέπει να προκύψει και κυβέρνηση).

 

Να μην ξεχάσετε, Τρίτη και Τετάρτη, αποκλειστικά στο κανάλι της Βουλής, η Ζωή bigger than life θα κάνει ολομέλεια για τις Γερμανικές αποζημιώσεις και την επιτροπή χρέους. (γιατί δεν το κάνει συνδρομητικό να κονομήσει;)

 

 

Ανδρέας Πιερράκος

 


Από: Γ.Κ
 Μην παραλληλίζουμε τις πτωτικές κινήσεις των ξένων χρηματιστηρίων λόγω Κίνας με τα Ελληνικά χάλια.
Ο κόσμος αλλάζει μα πιο πολύ αλλάζει ο τρόπος σκέψης του Ελληνικού λαού!
Η σκέψη πριν 5 χρόνια για εθνικό ή "χαλαρό" , σήμερα μετατρέπεται σε κίνημα οργής.
20 Σεπτέμβρη κοντή γιορτή.
Όνομα:
Σχόλιο:
 
 
Created by | INCOM CMS