παιδεία
Πως θα λειτουργήσουν τα σχολεία την Τρίτη

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

 

Λόγω της πυκνής χιονόπτωσης που παρατηρείται από τις 20:00 που σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις μπορεί να συνεχιστεί μέχρι το πρωί, τα σχολεία θα λειτουργήσουν ως εξής:

 

Δεν θα λειτουργήσουν, όλα τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά Σχολεία, σε Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη. Τα Γυμνάσια και τα Λύκεια του Δήμου κατόπιν συνεννόησης με τις διευθύντριες και τούς διευθυντές, των αντίστοιχων σχολικών μονάδων, θα λειτουργήσουν κανονικά (θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση το πρωί), με δεδομένη την κατανόησή των διδασκόντων, στην καθυστερημένη προσέλευση μαθητών και μαθητριών, λόγω των ιδιαίτερων καιρικών συνθηκών. Επίσης κανονικά, θα λειτουργήσουν και οι δύο παιδικοί σταθμοί.

 

Επίσης, όλα τα σχολεία σε Παιανία και Γλυκά Νερά θα παραμείνουν κλειστά. Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα στο Δημοσθένειο Λύκειο Παιανίας παρουσιάστηκε σοβαρή βλάβη με τον καυστήρα, ο οποίος έσπασε λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας, αλλά οι υπηρεσίες του Δήμου προέβησαν σε άμεση αποκατάσταση του προβλήματος, με την τοποθέτηση καινούργιου καυστήρα.

 

Τέλος, στον Δήμο Κρωπίας, όλα τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά. Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα το πρωί σε προκάτ αίθουσες σχολείων παρουσιάστηκαν σοβαρά προβλήματα, καθώς θερμαίνονται αναγκαστικά μόνο με κλιματιστικά και δεν ήταν δυνατόν να ζεσταθούν.

 

 

Τελευταία ενημέρωση 22:00 - Σύμφωνα με νεώτερη απόφαση της Αντιπεριφέρειας Αν.Αττικής, την Τρίτη δεν θα λειτουργήσει κανένα σχολείο, σε όλη την Αν. Αττική.

 

 


Όνομα:
Σχόλιο:
 
 
Created by | INCOM CMS