πολιτικά
Ο Μεθενίτης για τα κόκκινα δάνεια και την ΝΔ

Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

 

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Σωτήρης Μεθενίτης, σχετικά με την εκχώρηση των «Κόκκινων Δανείων», που περιλαμβάνει το νομοσχέδιο και πρόκειται να ψηφιστεί έως την Κυριακή, βάλει κατά των βουλευτών της ΝΔ που θα ψηφίσουν ΝΑΙ.

 

«Ακούω, ότι στα ηγετικά κλιμάκια της Νέας Δημοκρατίας, κάποιοι σκέφτονται να ψηφίσουν ΝΑΙ, στην εκχώρηση των «Κόκκινων Δανείων» στα γνωστά funds! Όσο αφορά στα δάνεια σπιτιών, μεσαίας αξίας, όπου μέσα, μένουν (πρώην) νοικοκύρηδες με τις οικογένειές τους, που κάνουν αγώνα για να επιβιώσουν, όσοι σκέφτονται στη «Νέα Δημοκρατία», να ψηφίσουν ΝΑΙ, να το ξεχάσουν!!

 

Γιατί μετά, θα τους ξεχάσουμε και εμείς (οριστικά πια), μαζί και την Ν.Δ. (επίσης) και όταν αυτοί οι Βουλευτές, εμφανιστούν στις πόλεις μας, οι πρώτοι που θα τους αποδοκιμάζουμε ( για να το πω κομψά), θα είμαστε εμείς, που τους ψηφίσαμε...

 

Αυτά, γιατί και η «εξυπηρέτηση» των Τραπεζών, σε βάρος των ρημαγμένων πολιτών, πρέπει κάποια στιγμή, να έχει όρια και να τελειώνει!! Ακούν εκεί, στην Ν.Δ. ;;;;;

 

Να ακούσουν προσεκτικά, τις ανάγκες του κόσμου που υποφέρει και να ψηφίσουν ανάλογα, γιατί αλλιώς, το «μαύρισμα», που θα είναι σε ένα χρόνο, από σήμερα ανηλεές, δεν θα αφορά μόνο στην Κυβέρνηση, αλλά και στην Αντιπολίτευση ...»

 


Από: Πούσι Καλογήρι
 Το μαύρισμα που θα φάει η Νέα Δημοκρατία μαζί με τον Σύριζα, ούτε με 10 ώρες σολάριουμ δεν θα γίνεται!
Όνομα:
Σχόλιο:
 
 
 
Created by | INCOM CMS