πολιτικά
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Παιανία

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021       Mesogianews

Στην εκδήλωση της Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ Παιανίας-Γλυκών Νερών για τη συμπλήρωση 47 ετών από την ίδρυση του κόμματος παραβρέθηκε χθες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Παρουσία πολλών υπουργών, βουλευτών, γραμματέων και στελεχών του κόμματος, καθώς επίσης και του προέδρου της ΟΝΝΕΔ και στελεχών της Νεολαίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην ιστορία, το παρόν και το μέλλον της παράταξης.

Στην ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στη συμβολή της παράταξης του Κωνσταντίνου Καραμανλή σε όλες τις μεγάλες ιστορικές επιλογές της χώρας. Μίλησε για την παράταξη που εκπροσωπεί διαχρονικά τα λαϊκά στρώματα, βάζοντας σταθερά το εθνικό συμφέρον πάνω από το κομματικό. Επιπλέον, στάθηκε ιδιαίτερα στο επικείμενο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, που πρωτοπορεί διαχρονικά στις ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες, καλώντας όλα τα μέλη να συμμετάσχουν ενεργά στις διαδικασίες ανάδειξης των οργάνων του κόμματος.

Σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη «τον Μάρτιο του 2020 στείλαμε μήνυμα ότι η Ελλάδα φυλάσσει αποτελεσματικά τα σύνορά της». Ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ακόμα ότι με την συμφωνία με την Γαλλία, η Ελλάδα στέλνει μήνυμα αποτροπής σε όσους σκέφτονται να απειλήσουν την κυριαρχία μας.

Αναφερόμενος στην συζήτηση που θα γίνει στην Βουλή είπε ότι ελπίζει να μην γίνει πεδίο αντιπαράθεσης και τόνισε ότι αυτή δεν είναι μια συμφωνία της κυβέρνησης αλλά της Ελλάδας. Δήλωσε αισιόδοξος για την πορεία της οικονομίας και απευθυνόμενος στους πολίτες είπε ότι αισθάνονται ότι κάτι αλλάζει. Κρατήσαμε εν μέσω πανδημίας όρθιο τον παραγωγικό ιστό.

Αναφερόμενος στην ιστορία της παράταξης τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία, κοντά μισό αιώνα τώρα, «είναι ένα κόμμα λαϊκό» που βρίσκεται δίπλα στις ανάγκες των πολιτών. «Θα επιστρέψω στην μεσαία τάξη αυτά που της πήρε ο κ. Τσίπρας» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογραμμίζοντας πολλές φορές ότι η ανάπτυξη θα ωφελήσει τα μεσαία και πιο αδύναμα στρώματα της ελληνικής κοινωνίας.

Τον Πρωθυπουργό υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Ανατολικής Αττικής Ανδρέας Γλαβάς, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Παιανίας Παντελής Χριστοφορίδης, και ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης.
Από: Μάκης
 Πρωθυπουργός μακρυά από την καθημερινή πραγματικότητα που βιώνουμε
Όνομα:
Σχόλιο:
 
 
 
Created by | INCOM CMS