αθλητικά
Τον Απρίλιο τα «ΣΚΙΑΔΕΙΑ» στην Παιανία

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

 

Ο ιστορικός αγώνας των 10 Κm «ΣΚΙΑΔΕΙΑ», προς τιμήν του χρυσού Βαλκανιονίκη από την Παιανία Γιάννη Σκιαδά θα πραγματοποιηθεί στις 17 Απριλίου 2016, με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία της Παιανίας και θα περιλαμβάνει εκτός από τον αγώνα των 10 Κm, Fun Run 1500 m για ενήλικες και παιδιά Γυμνασίου/Λυκείου και παιδικούς αγώνες 400m για παιδιά Α’, Β’, Γ’ και Δ’ Δημοτικού και 800m για παιδιά Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού. Θα διεξαχθεί επίσης αγώνας 800m για ΑμΕΑ.

 

Το κόστος συμμετοχής είναι 5 ευρώ και θα διατεθεί εξ’ ολοκλήρου για το έργο και τις ανάγκες της προετοιμασίας της Παραολυμπιακής ομάδας του Αθλητικού Σωματείου Άγιος Χριστοφόρος.

 

Η διαδρομή των 10 km, για το 2016, αποτελείται από 4 στροφές των 2,5 km διατηρώντας τον χαρακτήρα του circuit που είχε από παλιά με κάποιες όμως αλλαγές λόγω έργων που γίνονται από την Περιφέρεια στην περιοχή.

 

Η διαδρομή περνάει από 5 σημαντικά Πολιτιστικά αξιοθέατα, την Ζωοδόχο Πηγή με το  ψηφιδωτό του Φώτη Κόντογλου, τον Μεταβυζαντινός Ναό της Αγίας Παρασκευής, το Μουσείο Βορρέ, το Πυργάκι Λυκείου των Ελληνίδων και το παλαιό νεοκλασικό 1ο Δημοτικό σχολείο Παιανίας.

 


Όνομα:
Σχόλιο:
 
 
Created by | INCOM CMS