αθλητικά
Ο Κώστας Ντούνης διαπρέπει στο χάντμπολ

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

 

Ο Κώστας Ντούνης ξεκίνησε το χάντμπολ σε ηλικία 8 ετών στο Κορωπί, και από το 2012 μέχρι και σήμερα αγωνίζεται με τη φανέλα του Δούκα στην Α1 κατηγορία, όπου ξεδιπλώθηκε το ταλέντο του. Όμως το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε μπροστά σε ένα πολύ μεγάλο δίλημμα. Επαγγελματικές υποχρεώσεις ή χάντμπολ; Και μπορεί για κάποιους η απόφαση να είναι δύσκολη, όμως ο ίδιος φαίνεται ότι πήρε την πιο σωστή. Τα συνδυάζει άψογα και τα δύο!

 

Παρά το γεγονός ότι εργάζεται πολλές ώρες βρίσκει χρόνο για τις προπονήσεις της ομάδας του. Είναι πάντα μάχιμος ακόμα και εάν χρειαστεί να ταξιδέψει αυθημερόν για να αγωνιστεί σε ένα επίσημο παιχνίδι της Handball Premier και φέτος ήταν από τους παίκτες που μπήκαν μπροστάρηδες στην προσπάθεια που κάνει ο Δούκας.

 

Ο ρόλος του μέσα στο τερέν είναι καταλυτικός αφού αναλαμβάνει «ειδικό βάρος» σε κάθε παιχνίδι.

 

Ο προπονητής του, Κωστής Μπούνας, τον εμπιστεύεται με «κλειστά μάτια», ενώ πρόκειται για έναν αθλητή που παρά την αγωνιστική του άνοδο, όλα αυτά τα χρόνια, παραμένει σεμνός και ταπεινός.

 

«Σερβίρει» γκολ με αφοπλιστικό τρόπο και δικαίως είναι πρώτος στις ασίστ, καθώς έχει μοιράσει συνολικά 38 (2,7 μέσο όρο ανά παιχνίδι) στις 14 πρώτες αγωνιστικές της Handball Premier ενώ 38 (10/19 από τα 6μ. και 28/55 από τα 9μ.) είναι και τα τέρματα που έχει πετύχει μέχρι στιγμής.

 

Και αμυντικά, όμως, η προσφορά του είναι πολύτιμη και μαζί με τον Γιώργο Τόμπρο αποτελούν το “δίδυμο” των έμπειρων αθλητών στους οποίους έχει στηριχθεί η φετινή σεζόν.

 


Από: Ράνια
 Συγχαρητηρια στον κωνσταντινο Ντουνη.
Όνομα:
Σχόλιο:
 
 
Created by | INCOM CMS