αθλητικά
Επίδειξη Ju Jitsu και Ακροβατικής του ΑΟΜ

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022   Μεσογιανες.γρ Mesogianews.

Με τεράστια επιτυχία στέφθηκε η μεγάλη επίδειξη των τμημάτων Ju Jitsu και Ακροβατικής Γυμναστικής του Αθλητικού Ομίλου Μαρκοπούλου. Οι δάσκαλοι των τμημάτων, Γιώργος Ζαντιώτης (Ju Jitsu) και Άκης Κουτζάς (Γυμναστική), παρά τις δυσκολίες της χρονιάς που μας πέρασε εν μέσω περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό, κατάφεραν να παρουσιάσουν στο θέατρο Σάρας με άψογο τρόπο όλα τα παιδιά τους και να χαρίσουν ένα δίωρο γεμάτο προγράμματα πολεμικών τεχνών και γυμναστικής.

Ανάμεσα στους αθλητές των επιδείξεων, ήταν και μέλη της εθνικής ομάδας του Ju Jitsu, παγκόσμιοι και πανευρωπαϊκοί πρωταθλητές, ενώ από πλευράς Γυμναστικής, παρουσιάστηκε το πρόγραμμα που κέρδισε την πρώτη θέση στους πρόσφατους Περιφερειακούς Αγώνες. Υπερκεράζοντας κάθε δυσκολία και εμπόδιο, τα τμήματα του ΑΟΜ συνεχίζουν να βρίσκονται στην κορυφή και να διαφημίζουν το όνομα του Δήμου Μαρκοπούλου τόσο σε εγχώριες, όσο και παγκόσμιες διοργανώσεις, σε συνέχεια της σωστής, υπεύθυνης και μεθοδικής δουλειάς που γίνεται σε κάθε άθλημα του ΑΟΜ.

Με την παρουσία και την συμβολή τους στη επίδειξη, τίμησαν και οι σχολές Aikido ΑΣ Ήφαιστος Αμαρουσίου του Δημήτρη Μπισδέκη, Ju Jitsu ΑΣ Λεύκαρος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης με τον Θανάση Ζαντιώτη και Judo ΑΣ Λεύκαρος με τον Κώστα Λυμπερόπουλο.

Στο τέλος της ημέρας, ο ΑΟ Μαρκοπούλου τίμησε με αναμνηστικές πλακέτες, όσους συμβάλλουν με τον δικό τους τρόπο, λιγότερο ή περισσότερο, στο έργο και στην ανάπτυξή του.


Όνομα:
Σχόλιο:
 
 
Created by | INCOM CMS