15 πυροσβεστικά οχήματα του ΣΠΑΥ θα δοθούν στους Δήμους για την πρόληψη στον Υμηττό

ΣΠΑΥ Πυροσβεστικά 15 πυροσβεστικά οχήματα του ΣΠΑΥ θα δοθούν στους Δήμους για την πρόληψη στον Υμηττό

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η τελετή παραλαβής των 15 νέων πυροσβεστικών οχημάτων του ΣΠΑΥ που ρίχνονται στη μάχη για την πρόληψη και την προστασία του Υμηττού.

Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΥ και Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος καλωσόρισε τους παριστάμενους και εξέφρασε την ικανοποίησή του για όλες τις ενέργειες που έγιναν μεθοδευμένα, προκειμένου σήμερα να απολαμβάνουμε ένα αποτέλεσμα που χαροποιεί όλους τους Δήμους Μέλη του συνδέσμου.

Δεκαπέντε πυροσβεστικά οχήματα παραδόθηκαν από τον ΣΠΑΥ στους Δήμους και τις εθελοντικές ομάδες του Υμηττού. Ένα γεγονός, που δεν έχει προηγούμενο στη χώρα μας και δείχνει τη σπουδαία δουλειά που έχει γίνει στο Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού, όλα αυτά τα χρόνια.
«Νιώθω βαθύτατα συγκινημένος γιατί υπήρξαμε συνεπείς, ακριβείς και φερέγγυοι σε ό,τι υποσχεθήκαμε και καταφέραμε ο ΣΠΑΥ να είναι ένα μοντέλο αυτοδιοικητικής συνεργασίας, πρόληψης και πολιτικής προστασίας προς μίμηση», τόνισε ο Πρόεδρος του ΣΠΑΥ Γιάννης Κωνσταντάτος, επισημαίνοντας ότι οι εθελοντές είναι ό,τι καλύτερο έχει η Ελληνική Κοινωνία αφού δε ζητούν τίποτε και καταθέτουν την ψυχή τους.

Η προμήθεια των πυροσβεστικών οχημάτων, από τον Όμιλο Σαρακάκη, έγινε μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» μετά από συντονισμένες ενέργειες της Διοίκησης του συνδέσμου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.