3ο Athens Wine & Art Festival

Athens Wine Art Festival 3ο Athens Wine & Art Festival

Αυτό το Σαββατοκύριακο, 21 & 22 Οκτωβρίου, το μεγαλύτερο φεστιβάλ κρασιού και τέχνης, έρχεται και πάλι στην Αθήνα! Το Athens Wine & Art Festival επιστρέφει στον μοναδικό χώρο της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών στην Αθήνα, με ακόμη περισσότερα οινοποιεία και μια συγκλονιστική έκθεση τέχνης από τη σπάνια συλλογή της ΑΣΚΤ.

80 επιλεγμένα, boutique οινοποιεία από όλη την Ελλάδα (και 3 από το εξωτερικό) θα περιμένουν τους επισκέπτες να τα γνωρίσουν και να δοκιμάσουν τα πάνω από 500 κρασιά τους με πολλά από αυτά να συμμετέχουν για πρώτη φορά σε έκθεση. Εκτός από τα εκπληκτικά κρασιά τους, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν κάποια από τα καλύτερα έργα της εξαιρετικά σπάνια εμφανιζόμενης συλλογής της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών, σε επιμέλεια του κου Μανώλη Καρτεράκη, ιστορικού τέχνης.

Τις μουσικές όλο το Σαββατοκύριακο τις επιλέγει ο Athens Voice Radio 102.5 με τους djs του Γιώργο Μουχταρίδη και Λιάνα Μαστάθη στα decks του φεστιβάλ, ενώ σειρά από θεατρικά και μουσικά performances σε σκηνοθεσία της Αφροδίτης Παρζακώνη, παρεμβαίνουν στο χώρο σε όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ. Σεμινάρια με τους Ελπίδα Λυκούδη και Παύλο Γκέγκα θα μυήσουν επαγγελματίες και κοινό στα μυστικά γηγενών ποικιλιών και ιδιαίτερων ελληνικών κρασιών.

Παράλληλες δραστηριότητες παιδικής δημιουργικής απασχόλησης θα κρατούν συντροφιά στους μικρούς μας φίλους σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης για μια ξένοιαστη βόλτα των γονιών.

Κόστος συμμετοχής στη γευσιγνωσία: 12€

Ημέρες & Ώρες Λειτουργίας

Σάββατο 21 & Κυριακή 22 Οκτωβρίου

11:00 – 13:00 μόνο για επαγγελματίες

13:00 – 20:00 για το κοινό

Τοποθεσία

Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών, αίθουσα Νίκος Κεσσανλής

Πειραιώς 256, Αθήνα

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.