Αγιασμός στα σχολεία του Κορωπίου

Αγιασμός Κορωπί1 Αγιασμός στα σχολεία του Κορωπίου

Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε σήμερα η πρώτη εκπαιδευτική μέρα της σχολικής κοινότητας όλων των βαθμίδων του Δήμου Κρωπίας. Ο Δήμαρχος Δημήτριος Κιούσης ευχήθηκε στους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους μαθητές, να έχουν μια καλή και δημιουργική χρονιά επισημαίνοντας ότι, τα σχολεία της πόλης είναι σε άριστη κατάσταση καθώς υπάρχει σεβασμός των κτιρίων από τα παιδιά και εξαιρετική συνεργασία των εκπαιδευτικών με τις υπηρεσίες του Δήμου.

Παράλληλα ο κ. Κιούσης  ενημέρωσε τη σχολική κοινότητα για την άμεση συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τη Θεσσαλία, ως ελάχιστη κίνηση αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς τους σκληρά δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες. Η συλλογή της βοήθειας ως αναφορά τη μαθητική κοινότητα θα γίνεται στα κατά τόπους σχολεία και θα παραλαμβάνεται από το Δήμο.

Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας πραγματοποιείται ήδη στην είσοδο του Δημαρχείου Κρωπίας.

Τα είδη που συγκεντρώνουμε είναι τα εξής:

– Γάλατα και τρόφιμα μακράς διάρκειας

– Κλινοσκεπάσματα, μαξιλάρια, υπνόσακους

– Είδη ατομικής υγιεινής (σαπούνια, χαρτιά υγείας)

– Συσκευασμένη τροφή έτοιμη για κατανάλωση (κονσέρβες, κομπόστες, φρυγανιές, παξιμάδια, μπισκότα, κρουασάν, μπάρες, δημητριακών, παστέλια κ.α)

– Βρεφικά και παιδικά γάλατα και τροφές και είδη βρεφικής φροντίδας (πάνες, μωρομάντηλα)

– Φάρμακα (αντιπυρετικά, παυσίπονα, αντιισταμινικά κ.ά.)

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.