Άνοιξε η Εθνική Οδός και για τα φορτηγά

Εθνική Οδός Αθηνών Θεσσαλονίκης Άνοιξε η Εθνική Οδός και για τα φορτηγά

Αποδόθηκε σήμερα το πρωί στην κυκλοφορία και για τα βαρέα οχήματα έως 44 τόνους, το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Αιγαίου μεταξύ Α/Κ Συκουρίου και Α/Κ Γυρτώνης, δηλαδή το τμήμα της Εθνικής Οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης που ήταν κλειστό λόγω των πλημμυρών, μετά την επέλαση της κακοκαιρίας Daniel.

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων (και για τα βαρέα οχήματα) θα διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα στο ανωτέρω τμήμα και στις δύο κατευθύνσεις, έως την πλήρη υποχώρηση των υδάτων και τον επανέλεγχο του σώματος και των τεχνικών του αυτοκινητόδρομου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, συνιστάται στους οδηγούς των βαρέων οχημάτων, για τη διευκόλυνση και την ασφάλεια όλων των οδηγών, να τηρούν απόσταση 100 μέτρων από το προπορευόμενο όχημα, ενώ για όλους τους οδηγούς ζητείται να τηρούν το όριο ταχύτητας των 80χλμ και να ακολουθούν τις οδηγίες της Τροχαίας.

Η πλήρης αποκατάσταση (για όλες τις λωρίδες κυκλοφορίας) της εθνικής οδού θα χρειαστεί έως και 1,5 μήνα, εκτίμησε χθες η διοίκηση της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, καθώς θα πρέπει να αποστραγγιστούν όλα τα νερά και να γίνουν επιπλέον έλεγχοι και γεωτρήσεις για να φανεί η κατάσταση του επιχώματος.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.