Αρκετοί οδηγοί έχασαν τις πινακίδες κυκλοφορίας λόγω της κακοκαιρίας

πινακιδες 3 Αρκετοί οδηγοί έχασαν τις πινακίδες κυκλοφορίας λόγω της κακοκαιρίας

Αρκετοί οδηγοί έχασαν τις πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων τους στους πλημμυρισμένους δρόμους, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης κακοκαιρίας Daniel. Όμως ορισμένοι πολίτες που βρίσκουν τις πινακίδες, είτε τις κρατάνε σε κάποιο καταστήματα, είτε τις κρεμάνε σε διάφορα σημεία των δρόμων και στη συνέχεια τις φωτογραφίζουν και τις κοινοποιούν στα social media.

Όσο κι αν θέλουν να βοηθήσουν τον συνάνθρωπό τους που τις έχασε, αυτή η πρακτική δεν ενδείκνυται διότι πολύ απλά οι οδηγοί μπορεί να μην δουν τις κοινοποιήσεις, είτε ακόμα και να μην έχουν λογαριασμούς στα  social media.

Σε περίπτωση εύρεσης μίας πινακίδας, καλό θα είναι να παραδοθεί στην αστυνομία. Έτσι οι Αρχές θα ειδοποιήσουν τον εκάστοτε ιδιοκτήτη.

Εάν κάποιος οδηγός ζητήσει επανέκδοση πινακίδων, την 1η φορά θα πληρώσει 30 ευρώ, ενώ την 2η ή 3η φορά θα πληρώσει 60 ευρώ! Επίσης θα υποστεί μεγάλη ταλαιπωρία … γιατί μόνο στο υπουργείο ίσως καταφέρει να τις εκδώσει αυθημερόν, γιατί εάν προχωρήσει τη διαδικασία μέσω ΚΕΠ μπορεί να περιμένει έως και 2 μήνες!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.