Χρυσός ο Σπύρος Θεοχάρης στο βαλκανικό πρωτάθλημα

Σπύρος Θεοχάρης βαλκανικό Χρυσός ο Σπύρος Θεοχάρης στο βαλκανικό πρωτάθλημα

Χρυσός επέστρεψε ο Κορωπιώτης ποδηλάτης πίστας Σπύρος Θεοχάρης, που συμμετείχε στο βαλκανικό πρωτάθλημα και διεξήχθη 27-29 Οκτωβρίου στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας.

Ο 17χρόνος αθλητής του Α.Π.Ο. Κορωπίου κέρδισε 2 χρυσά και ένα ασημένιο. Συγκεκριμένα, κατέλαβε την 1η θέση στο ομαδικό σπριντ εφήβων, την 1η θέση στο keirin και τη 2η θέση στα 200μ.

Ο νεαρός πολλάκις πρωταθλητής πίστας δήλωσε έτοιμος για τη νέα χρονιά και πιστεύει σε ένα δυνατό και λαμπρό μέλλον στα αγωνίσματα σπριντ. Από την ηλικία τον 14 ετών βρίσκετε πάντα στο βάθρο του πανελλήνιου  πρωταθλήματος και τα τελευταία χρόνια στις πρώτες θέσεις φορώντας τη φανέλα του πρωταθλητή Ελλάδας … τώρα και των βαλκάνιων.

Τη χρονιά που πέρασε ήταν 2 φορές πρωταθλητής στο σπριντ 200μ και keirin, που ενώ είχε μια δύσκολη χρονιά με πανευρωπαϊκά (13 θέση) και πολλά grant prix στο εξωτερικό, παρόλα αυτά στάθηκε άξια με τα χρώματα της εθνικής ομάδας στο βαλκανικό πρωτάθλημα καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας.

default image Χρυσός ο Σπύρος Θεοχάρης στο βαλκανικό πρωτάθλημα
Σπύρος Θεοχάρης βαλκανικό 2 Χρυσός ο Σπύρος Θεοχάρης στο βαλκανικό πρωτάθλημα
default image Χρυσός ο Σπύρος Θεοχάρης στο βαλκανικό πρωτάθλημα
Σπύρος Θεοχάρης βαλκανικό 3 Χρυσός ο Σπύρος Θεοχάρης στο βαλκανικό πρωτάθλημα

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “Χρυσός ο Σπύρος Θεοχάρης στο βαλκανικό πρωτάθλημα”

  1. Θανος

    Μπραβο αγορι μου

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.