Διαπρέπουν οι αθλητές του σκακιστικού συλλόγου Κορωπίου

Σκακιστικός Αθλητικός Σύλλογος Κορωπίου Διαπρέπουν οι αθλητές του σκακιστικού συλλόγου Κορωπίου

Ολοκληρώθηκε το Δεκέμβριο το Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων κάτω των 12 ετών, για την Αττική. Ο Σκακιστικός Αθλητικός Σύλλογος Κορωπίου συμμετείχε με δυο ομάδες και κατέλαβε την 1η και την 21η θέση μεταξύ 34 ομάδων.

Η ομάδα των αδελφών Διαμαντίδη (Νικόλας, Σταμάτης, Σωτήρης και Θεόδωρος) ήταν ασταμάτητη, κατέκτησε τον τίτλο των πρωταθλητών Αττικής για το 2023, πετυχαίνοντας το απόλυτο σε νίκες. Τα τέσσερα αδέλφια συνεχίζουν τις εξαιρετικές σκακιστικές επιδόσεις τους, ενισχύοντας τις σκακιστικές τους δεξιότητες.

Η ομάδα με τους Κοντούλη Αριάδνη, Κυριακούλη Ζαχαρία, Ανδρεΐκο Αντώνη, Κίτσο Βασίλη και Δαλακούρα Κατερίνα, αγωνίστηκαν με ενθουσιασμό, παλεύοντας σε κάθε αγώνα για τη νίκη και θέτοντας εξαιρετική υποθήκη για τη σκακιστική τους ανέλιξη. Αναλυτικά τα αποτελέσματα εδώ.

Παράλληλα, ολοκληρώθηκε το Ομαδικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων (κάτω των 8 ετών) με την ομάδα του ΣΑΣΚ να κατακτά την 5η θέση στην Αττική, μεταξύ 21 ομάδων. Η ομάδα με τους Καλογερόπουλο Κωστή, Βαλλιάνο Θανάση, Πιπέλια Νικόλα και Ζαρκαντζά Θεόδωρο-Ραφαήλ έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση, έως τον τελευταίο αγώνα διεκδίκησε την 1η θέση και έδειξε ότι αποτελεί το μέλλον του Συλλόγου. Αναλυτικά τα αποτελέσματα εδώ.

Επίσης ολοκληρώθηκε το Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων (κάτω των 16 ετών) με την ομάδα του ΣΑΣΚ να κατακτά την 17η θέση στην Αττική, μεταξύ 26 ομάδων σε μια πολύ δύσκολη ηλικιακή κατηγορία. Η ομάδα με τους Μπεναρντούτ Βιολέττα, Ντάτσα Παναγιώτη, Κεραμίδα Νικόλαο – Απόστολο, Νικολάου Βασίλη, Δάβαρη Σταμάτη και Δαλακούρα Κατερίνα αγωνίστηκε με μεγάλο ζήλο, συνέπεια και αποφασιστικότητα, διεκδικώντας κάθε Κυριακή το δύσκολο δρόμο του στρατηγικού αγώνα. Αναλυτικά τα αποτελέσματα εδώ.

Υπερηφάνεια, χαρά και συγκίνηση αισθανόμαστε όλοι στο Σύλλογο, όχι μόνο από τις εξαίρετες επιδόσεις όλων των παιδιών και την κατάκτηση του Πρωταθλήματος αλλά κυρίως από τη θέλησή τους  για συμμετοχή σε πνευματικούς αγώνες, για την ευγενή άμιλλα και το αθλητικό πνεύμα που επέδειξαν. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους και στους προπονητές τους.

45ο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Γυναικών (2023)

Ολοκληρώθηκε στις 9 Δεκεμβρίου το 45ο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Γυναικών στο Σκάκι με την εξαιρετική επιτυχία από τη Νάντια Ανδρώνη του ΣΑΣΚ, η οποία κατέκτησε την 3η θέσης με 6.5 βαθμούς σε 9 αγώνες. Στην 1η θέση η Μαριάννα Στεφανίδη επίσης με 6.5/9 και στη 2η  θέση η Ιουλία Μάκκα πάλι με 6.5/9.  Πολύ συναρπαστικό και ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα, η νικήτρια κρίθηκε στους συντελεστές ισοβαθμίας. Δείτε την τελική βαθμολογία εδώ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.