Δηλώσεις Κιούση για το εκλογικό αποτέλεσμα

Κιούσης 2023 Mesogianews Δηλώσεις Κιούση για το εκλογικό αποτέλεσμα

Δηλώσεις για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, που του έδωσε αυτοδυναμία από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό 53,69% και 17 έδρες, έκανε ο Δήμαρχος Κρωπίας και επικεφαλής του συνδυασμού «Κορωπί –Νέο Ξεκίνημα».

«Η πλειοψηφία των εκλογέων του Δήμου Κρωπίας έκανε την επιλογή της. Εμπιστεύεται το Κορωπί-Νέο Ξεκίνημα! Εμπιστεύεται την ηγεσία και τη δημοτική ομάδα που οδηγεί στη δικαίωση των οραμάτων πολλών γενιών της κοινωνίας μας.

Ευχαριστούμε  θερμά  όλους τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους  της παράταξής μας και τις οικογένειές τους για τον έντιμο αγώνα που έκαναν. Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές για τη βοήθεια που προσέφεραν και τους δημότες μας που με την ψήφο τους πετύχαμε μαζί μια μεγάλη εκλογική νίκη ώστε να προάγουμε τα συμφέροντα της κοινωνίας μας. 

Θα πορευτούμε με αξίες τη διαφάνεια, την εντιμότητα, το σεβασμό σε όλες τις απόψεις, με αξιοποίηση ιδεών και προτάσεων, με απόλυτη αφοσίωση στο πρόγραμμα που ενέκρινε η πλειοψηφία των δημοτών ώστε το όραμά τους να γίνει πραγματικότητα.

Η επόμενη μέρα είναι ημέρα ευθύνης και σκληρής δουλειάς για την εκπλήρωση της λαϊκής εντολής. Οι πόρτες μας είναι ανοιχτές σε όλους τους δημότες. Είμαστε η Δημοτική Αρχή όλων των δημοτών!

Το παρόν και το μέλλον είναι λαμπερό για το Δήμο Κρωπίας! Η παράταξή μας το εγγυάται, η πράξη μας το επιβεβαιώνει!»

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.