Δηλώσεις συμμετοχής σε έκθεση χειροποίητου κοσμήματος και μικροαντικειμένων

χριστουγεννιάτικη έκθεση χειροποίητου κοσμήματος και μικροαντικειμένων Δηλώσεις συμμετοχής σε έκθεση χειροποίητου κοσμήματος και μικροαντικειμένων

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), πρόκειται να διοργανώσουν χριστουγεννιάτικη έκθεση χειροποίητου κοσμήματος και μικροαντικειμένων κατά την εορταστική περίοδο, στο κτήριο του Παλαιού Σιδηροδρομικού Σταθμού.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 1 – 3 και 8 – 10 Δεκεμβρίου 2023. Σε αυτή, μπορούν να συμμετέχουν κατόπιν αίτησής τους, δημιουργοί, επαγγελματίες ή ερασιτέχνες, που ασχολούνται με το χειροποίητο κόσμημα και τα μικροαντικείμενα, προβάλλοντας την τέχνη τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν τη συμμετοχή τους, μέχρι την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023, στην Καλλιτεχνική Επιτροπή του Δήμου Μαρκοπούλου, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στη διεύθυνση d.kalepit@markopoulo.gr.

Για πληροφορίες, μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 22990-20150.

Παράλληλα με τη διεξαγωγή της έκθεσης, θα λάβουν χώρα δράσεις και εργαστήρια, που θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.