Δωρεάν στείρωση αδέσποτων γατών

γατες 2 Δωρεάν στείρωση αδέσποτων γατών

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων που τιμάται στις 4 Οκτωβρίου, ο Δήμος Μαρκοπούλου σε συνεργασία με τους συμβεβλημένους κτηνιάτρους του Δήμου, διοργανώνουν δράση δωρεάν στείρωσης αδέσποτων γατών, το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Νοεμβρίου.

Σήμερα, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη το πρόγραμμα του Δήμου για παροχής υπηρεσιών διαχείρισης αδέσποτων ζώων, με τους συμβεβλημένους κτηνίατρους να παρέχουν καθημερινά κτηνιατρική περίθαλψη και στειρώσεις στα αδέσποτα ζώα. Παράλληλα όμως, λόγω της μεγάλης αύξησης του πληθυσμού των γατών, προγραμματίζεται η νέα δράση, που στοχεύει στη διαχείριση του ρυθμού των γεννήσεων και την ευζωία των ζώων.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στη δράση, φέρνοντας μια ή περισσότερες αδέσποτες γάτες προς στείρωση, θα πρέπει να το δηλώσουν απαραίτητα μέχρι την Τρίτη 31 Οκτωβρίου στο τμήμα αδέσποτων ζώων του Δήμου Μαρκοπούλου, στον κ. Μανώλη Σολανάκη, στο τηλ. 22990 20116 (Δευτέρα – Παρασκευή, 8:00 π.μ. – 2:00 μ.μ.), αναφέροντας τον αριθμό των ζώων, ώστε να λάβουν τις απαραίτητες οδηγίες.

Οι γάτες που θα στειρωθούν, θα πρέπει να μεταφερθούν μέσα σε μεταφορείς, που θα αναγράφουν ευκρινώς την περιοχή περισυλλογής τους, ώστε να επανενταχθούν.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.