Έφυγε από τη ζωή ο πρώην Δήμαρχος Κορωπίου, Θοδωρής Αθανασόπουλος

athanasopoulos Έφυγε από τη ζωή ο πρώην Δήμαρχος Κορωπίου, Θοδωρής Αθανασόπουλος

Πέθανε σε ηλικία 67 ετών ο πρώην Δήμαρχος Κορωπίου, Θοδωρής Αθανασόπουλος, μετά από «μάχη» που έδωσε με την επάρατη νόσο. Η είδηση του θανάτου σκόρπισε θλίψη στους κατοίκους της πόλης.

Πολιτικός και γιατρός, ο Θοδωρής Αθανασόπουλος ασχολήθηκε για πρώτη φορά με τα κοινά το 2002, ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αναγέννηση» και τον Οκτώβρη του ίδιου έτους κέρδισε τις εκλογές. Διατέλεσε Δήμαρχος για δύο συνεχόμενες τετραετίες, από 1/1/2003 έως 31/12/10, ενώ στη συνέχεια εγκατέλειψε την πολιτική.

Γεννήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου του 1956 στο Κορωπί από τον Βασίλειο και την Αλεξάνδρα, το γένος Χρυσίνα. Τελείωσε το 1ο Δημοτικό και Γυμνάσιο Κορωπίου. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ) από όπου αποφοίτησε το 1981. Από το 1986 έως το 1990 έκανε τη μεταπτυχιακή του άσκηση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και πήρε την ειδικότητα της παιδιατρικής. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές του επέστρεψε στο Κορωπί όπου άνοιξε ιατρείο. Από το 1990 έως το 2000 συμμετείχε στο Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Κορωπίου, καθώς και σε εκπαιδευτικά προγράμματα Συλλόγων και άλλων φορέων σε θέματα προληπτικής Ιατρικής.

Η νεκρώσιμος Ακολουθία θα τελεστεί την Κυριακή (7/01) και ώρα 15:00 στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Κυρίου, στο Κορωπί.

Συλλυπητήριά στους οικείους του.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.