Είχε κρύψει υγρή κοκαΐνη σε μπουκάλια τεκίλας

ugri kokaini Είχε κρύψει υγρή κοκαΐνη σε μπουκάλια τεκίλας

Συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, χθες το μεσημέρι, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, ένας 25χρονος Βραζιλιάνος για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Στο πλαίσιο δράσεων της Δίωξης, για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών μέσω αεροπορικών οδών στη χώρα μας και κατόπιν διερεύνησης και αξιοποίησης πληροφοριών, εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.

Ο 25χρονος κατέφτασε στη χώρα μας προερχόμενος από το Σάο Πάολο και κατά τον διενεργηθέντα έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τέσσερα κιλά και 880 γραμμάρια υγρής κοκαΐνης, που είχε βάλει μέσα σε μπουκάλια τεκίλας. Επίσης κατασχέθηκαν, χρηματικό ποσό των 450 ευρώ και των 255 Ρεάλ Βραζιλίας, ένα κινητό τηλέφωνο και μία αποσκευή.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Μετέφεραν την κοκαΐνη σε υγρή μορφή γιατί είναι άοσμη και δεν ανιχνεύεται. Στη συνέχεια, θα κατέληγε σε εργαστήριο όπου θα τη στερεοποιούσαν εκ νέου ώστε να βρεθεί και πάλι στην αρχική της μορφή.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.