Είχε στο σπίτι του στο Κορωπί 45 κιλά κοκαΐνη και όπλα

45 kila kokaini koropi Είχε στο σπίτι του στο Κορωπί 45 κιλά κοκαΐνη και όπλα

Μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης αλλά και όπλα βρήκαν οι αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών στο σπίτι ενός 45χρονου Αλβανικής καταγωγής, στο Κίτσι Κορωπίου, που μάλιστα τα είχε καλά κρυμμένα σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο χώρο του λεβητοστασίου, μέσα σε ένα μικρό χώρο που είχε χτίσει με τσιμεντόλιθους.

Είχε προηγηθεί η σύλληψη του 45χρονου, ως μέλος κυκλώματος που δραστηριοποιούνταν στην διακίνηση κοκαΐνης στο λεκανοπέδιο Αττικής και κυρίως σε Δυτική Αττική και στα Βόρεια Προάστια, ο οποίος ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς στην περιοχή της Κηφισιάς, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε νάιλον συσκευασία με 17,5 γραμμάρια κοκαΐνης.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί ερεύνησαν το σπίτι του στο Κορωπί όπου βρήκαν 45 κιλά και 167,3 γραμμάρια κοκαΐνη, μεταξύ των οποίων 36 τυποποιημένες συσκευασίες που έφεραν εξωτερικά και εσωτερικά διαφορετικό λογότυπο προκειμένου οι εν λόγω ποσότητες να είναι αναγνωρίσιμες. Επιπλέον βρήκαν ένα πολεμικό όπλο KALASHNIKOV, ένα πιστόλι με 2 γεμιστήρες και 149 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.

Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα δικογραφία σε βάρος του για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.