Ενημέρωση για το δίκτυο αποχέτευσης στο Κορωπί

1 Αποχετευση up Ενημέρωση για το δίκτυο αποχέτευσης στο Κορωπί

Στην 24ωρη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών 1022 της ΕΥΔΑΠ Α.Ε θα πρέπει να απευθύνονται όσοι αντιμετωπίζουν ζητήματα αποφράξεων εξωτερικών φρεατίων αποχέτευσης/εξωτερικών αγωγών ακαθάρτων τοπικών συνδέσεων οικιών και καταστημάτων πόλεως Κορωπίου. Ενώ σύμφωνα με την Υπηρεσία Υποδομών Δήμου Κρωπίας, τα εσωτερικά δίκτυα αποχέτευσης ακαθάρτων οικιών & καταστημάτων όπως είναι αυτονόητο υπάγονται στην ευθύνη των ιδιοκτητών.

Επίσης η υπηρεσία επισημαίνει ότι φαινόμενα δυσλειτουργίας της αποχέτευσης σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος απαιτούν τακτικές επιθεωρήσεις και συντηρήσεις των εσωτερικών εγκαταστάσεων και των λιποσυλλεκτών τους, ώστε να μη διαφεύγουν μη επιτρεπτά λύματα στο κεντρικό αποχετευτικό δίκτυο ακαθάρτων. Οι λιποσυλλέκτες είναι υποχρεωτικοί στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Τέλος, επειδή έχουν σημειωθεί απαράδεκτες πρακτικές από ιδιοκτήτες βυτιοφόρων, οι οποίοι διοχετεύουν τα λύματα από τα βυτιοφόρα σε κεντρικά φρεάτια της αποχέτευσης ή σε φρεάτια εξωτερικών συνδέσεων οικιών, θα πρέπει να καταγγέλλονται άμεσα στο Δήμο Κρωπίας.

24ωρη Γραμμή Εξυπηρέτησης Πελατών ΕΥΔΑΠ : 1022 & e-mail στο 1022@eydap.gr

Πληροφορίες Υπ.Υποδομών Δήμου Κρωπίας : 2132000708, κ. Παπαρίζος Δανιήλ  e-mail: ypodomes@tykoropi.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.