Έρχεται η 7η ανάβαση Kερατέας

7η ανάβαση Kερατέας Έρχεται η 7η ανάβαση Kερατέας

Για 7η φορά διοργανώνεται η «Ανάβαση Kερατέας» (Regularity Rally Sprint) από την λέσχη Classic Microcars Club την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 12:00 στην Κερατέα.

Πρόκειται για μία ενδιαφέρουσα ανάβαση σε σβέλτους ρυθμούς REGULARITY περίπου 5 χιλιομέτρων, η οποία θα διεξαχθεί σε 2 σκέλη και θα έχει 2 κατηγορίες REGULARITY και SPORT επί της λεωφόρου ΝΑΤΟ στην Κερατέα.

Ο τεχνικός έλεγχος των οχημάτων θα λάβει χώρα στο δημοτικό πάρκινγκ Κερατέας πλησίον του καφέ SUMA περίπου στις 10:00. Μετά τα αυτοκίνητα περνώντας από τον κεντρικό δρόμο της πόλης σε κομβόι (με χαμηλή ταχύτητα), με επικεφαλής τον Νίκο Αντωνίου, θα κατευθυνθούν στη λεωφόρο ΝΑΤΟ πλησίον της Τροχαίας Κερατέας, όπου περίπου στις 12:00 θα εκκινήσει το πρώτο αυτοκίνητο.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 7η ΑΝΑΒΑΣΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ μπορούν να καταβάλουν μειωμένο παράβολο 50€ (αντί 65€) έως και την Πέμπτη 21/9/2023, στις 22:00. Για περισσότερες πληροφορίες, Μελενίκου 24, Βοτανικός / τηλ. 6944758659

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.