Έρχεται το ATHENS COLLECTIBLE FESTIVAL

ATHENS COLLECTIBLE FESTIVAL Έρχεται το ATHENS COLLECTIBLE FESTIVAL

Οι πιο γνωστοί συλλέκτες, επιχειρήσεις και ιδιώτες θα συναντηθούν στο Ωδείο Αθηνών με ένα σκοπό την ανάδειξη του συλλεκτισμού που αντικατοπτρίζει την ιστορία.

Ένα 2ήμερο γεμάτο αναμνήσεις, συλλέκτες που θα παρουσιάσουν τους μοναδικούς θησαυρούς τους και θα μας ταξιδέψουν….

Το “ATHENS COLLECTIBLE FESTIVAL” η Συλλεκτική Έκθεση Αθηνών, έρχεται στις 20 και 21 Απριλίου στο ΩΔΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (Πολυχώρος Ω2) για όλους τους λάτρεις συλλεκτισμού αλλά και για όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν την κοινότητα  η οποία διαφυλλάτει την ιστορία, ανταλλάσσοντας αντικείμενα, εμπειρίες και ιδέες.

Το φεστιβάλ τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Αθηναίων, του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς κ΄ Νήσων και της International Action Art. Επίσημοι Συνεργάτες η Vendora.gr , η Ελληνική Φιλοτελική Εταιρεία, η Πανελλήνια Νομισματική Ένωση, ο οίκος δημοπρασιών Attica Auctions και η DL Cards.

Σκοπός είναι να συγκεντρωθούν όλοι οι επαγγελματίες και μη, που ασχολούνται με τη συλλογή σε ένα χώρο όπου εκθέτες και επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν, να αγοράσουν, να πουλήσουν, να εκτιμήσουν ή να ανταλλάξουν συλλεκτικά αντικείμενα.

Στόχος της έκθεσης είναι η γνωριμία και διάσωση των συλλεκτικών αντικειμένων καθώς επίσης και η προβολή της ιστορίας μας.

Ο οίκος δημοπρασιών ATTICA AUCTIONS θα διοργανώσει δημοπρασία εντός της έκθεσης,  με τιμή εκκίνησης από 1 ευρώ!! Το Σάββατο 20/4 στις 15.00.


Κατηγορίες εκθετών:
Χαρτονομίσματα – νομίσματα – μετοχές εταιριών
Γραμματόσημα – φάκελοι
Τηλεκάρτες- χρονοκάρτες κλπ.
Μετάλλια – παράσημα
Κοσμήματα – pins
Βιβλία – περιοδικά – έγγραφα – εφημερίδες
Φωτογραφίες
Δίσκοι βινυλίου LP – κασέτες VHS – CD
Υπολογιστές – ραδιόφωνα – τηλεοράσεις – τηλέφωνα
Φωτογραφικές μηχανές – κάμερες
Παιχνίδια – λούτρινα
Αρχειακό υλικό
Ψιλικά Εποχής
και κάθε είδους άλλα συλλεκτικά αντικείμενα….

Ώρες διεξαγωγής : 10:00 – 22:00

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Προπώληση μέσω More.com  & Public: 3€ ημερήσιο | 5€ διήμερο

Από το γκισέ της έκθεσης : 5€ ημερήσιο | 8€ διήμερο

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ για: Παιδιά ηλικίας μέχρι 14 ετών – Δημοσιογραφικά πάσα – ΑΜΕΑ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.