Η Λουκά δεν θα είναι υποψήφια σύμβουλος στις επόμενες εκλογές

Λουκα νεφελη 2 Η Λουκά δεν θα είναι υποψήφια σύμβουλος στις επόμενες εκλογές

Με επιστολή της προς τον Δήμαρχο Κορωπίου, Δημήτρη Κιούση, η δημοτική σύμβουλος της διοικούσας Αρχής Νεφέλη Λουκά, δηλώνει πως δεν θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα αλλά θα παραμείνει στη θέση που την εξέλεξαν οι ψηφοφόροι, μέχρι το τέλος της θητείας της. Η Νεφέλη Λουκά κατήλθε για πρώτη φορά στις δημοτικές εκλογές του 2019 και είχε λάβει 425 ψήφους.

Ακολουθεί η επιστολή:

Αγαπητέ κ. Δήμαρχε Κορωπίου,

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδιάς που με τιμήσατε συμπεριλαμβάνοντάς με  στα ψηφοδέλτια των δημοτικών εκλογών το 2019 και στη συνέχεια αναθέτοντάς μου δημιουργικές αρμοδιότητες, υποστηρίζοντας τους νέους της πόλης μας. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου Δημοτικούς Συμβούλους, οι οποίοι με βοήθησαν στηρίζοντας το έργο μου και το πρόσωπό μου. Σας ευχαριστώ για αυτό γιατί απέκτησα πολιτική και ανθρωπιστική εμπειρία.

Έτσι λοιπόν σας ανακοινώνω κ. Δήμαρχε και Την Μη Υποψηφιότητα μου στα ψηφοδέλτια σας στις ερχόμενες Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου 2023. Οι επαγγελματικές και ακαδημαϊκές υποχρεώσεις δεν θα μου επιτρέψουν να ανταποκριθώ στο μέλλον, και έτσι με οδήγησαν να λάβω την ανωτέρω απόφαση. Τέλος, θα συνεχίσω να είμαι παρούσα έως τη λήξη της Δημοτικής μου θητείας, τιμώντας τους προσωπικούς ψηφοφόρους μου.

            Εύχομαι και ελπίζω για το καλύτερο της πόλης μας.

Μετά τιμής,

Λουκά Νεφέλη

Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Κρωπίας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.