Η Καβαλλάρη συναντήθηκε με τον Λουκά

Kavallari Loukas Η Καβαλλάρη συναντήθηκε με τον Λουκά

Η Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Βίκυ Καβαλλάρη υποδέχτηκε στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας στην Παλλήνη, τον Δήμαρχο Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά και την Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ. Δήμητρα Πάλλη, παρουσία και του Αν. Διευθυντή Τεχνικών Έργων της Π.Ε.Α.Α. κ. Γιώργο Ψαρομιχαλάκη.   

Κατά τη συζήτηση, υπήρξε ταύτιση απόψεων ως προς την αναγκαιότητα να προχωρήσουν μια σειρά έργων, σε τομείς όπως είναι η αντιπλημμυρική θωράκιση, όπως η διευθέτηση της εκβολής του ρέματος Κερατέας, τα έργα αποχέτευσης ομβρίων υδάτων, οι οδικές αρτηρίες και φυσικά η έγκαιρη προετοιμασία των υπηρεσιών και υποδομών πολιτικής προστασίας, τόσο για την τρέχουσα περίοδο, όσο και για την επερχόμενη θερινή που αναμένεται για μία ακόμη χρονιά να είναι αρκετά δύσκολη.

Παράλληλα, η Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο για μια σειρά αναγκών που αφορούν την ποιοτική αναβάθμιση της ζωής των πολιτών του Δήμου Λαυρεωτικής, όπως για παράδειγμα οι χρηματοδοτήσεις στις αθλητικές υποδομές (κλειστό γυμναστήριο Λαυρίου, γήπεδο Βογιατζή, χλοοτάπητας γηπέδου «Γ. Ραφιάς), ενώ κατά τη συζήτηση επισημάνθηκε ότι η Ανατολική Αττική υπολείπεται σε υποδομές που αφορούν τον αθλητισμό, τις συγκοινωνίες, τις υπηρεσίες υγείας/νοσηλείας, η αντιμετώπιση των οποίων αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους της διοίκησης του Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά.    

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “Η Καβαλλάρη συναντήθηκε με τον Λουκά”

  1. Γιώργος

    Κύριοι,
    Εκτιμώ ότι είναι χρήσιμες οι επαφές και οι αλληλοενημερώσεις μεταξύ των αρμοδίων φορέων, πλην όμως παράλληλα απαιτείται σκληρή δουλειά για να μην διαιωνίζονται τα προβλήματα και οι εκκρεμότητες.
    Η ένταξη στο σχέδιο πόλεως περιοχών των Μεσογείων, όπως της περιοχής Αγίας Μαρίνας Κορωπίου, που εκκρεμεί πάνω από 30 χρόνια, είναι γεγονός αδιανόητο. Αρμόδιος φορέας η Περιφέρεια Αττικής.
    Κάποτε για ένα θέμα, που τελικά δεν επιλύθηκε, έψαχνα να βρω τον αρμόδιο στο οργανόγραμμα της περιφέρειας Αττικής. Δοκίμασα μεγάλη έκπληξη από το εξαιρετικά μεγάλο αριθμό προσωπικού. Αλήθεια με τι απασχολούνται όλοι αυτοί;

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.